15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ο πολιτισμός ενώνει: Η Ουκρανή Diana Tishchenko και η Ρωσίδα Alena Baeva για πρώτη φορά μαζί, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Στον απόηχο των δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία, μια ξεχωριστή συναυλία προγραμματίζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, για το ερχόμενο Σάββατο, 2 Απριλίου.

Σε αυτή την συναυλία προγραμματίζεται μια σύμπραξη με ιδιαίτερη σημασία, όπως γνωστοποιεί με ανάρτησή του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού, Μύρων Μιχαηλίδης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με μεγάλη συγκίνηση ανακοινώνουμε τη σύμπραξη δύο διάσημων σολίστ, της Ουκρανής Diana Tishchenko και της Ρωσίδας Alena Baeva για πρώτη φορά, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στη Συναυλία που διοργανώνουμε για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία! Τo Σάββατο 2 Απριλίου, στις 9 το βράδυ!

Είναι μια μεγάλη στιγμή και η διάσταση που θα λάβει διεθνως αυτή η σύμπραξη, διατρανώνει με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της ειρήνης. Η τέχνη ενώνει!

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία”

Ουκρανία Ρωσία Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...