17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του «άδειασε» τον Πολάκη: «Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο να απαντά σε χυδαιότητες»

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για της δηλώσεις Πολάκη στο facebook κατά της Ειρήνης Αγαπηδάκη, χαρακτηρίζοντάς τις “μη αποδεκτές”.

«Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο,  να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να «δανειζόμαστε» από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους” αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: “Υπό αυτή την έννοια θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π.  Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι,  σε χυδαιότητες με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις  αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς.  Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας  αδιαπραγμάτευτα».

Να σημειώσουμε πάντως ότι το κείμενο της Ειρήνη Αγαπηδάκη κινείται σε εξίσου χαμηλό και ίσως χαμηλότερο επίπεδο με κάποιους να σημειώνουν ότι ειναι πιθανό να προκάλεσε τέτοια οργή στον Παύλο Πολάκη, επειδή είχε χάσει μικρός τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...