17.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Ο υπεραθλητής Κώστας Βαρουχάκης κολυμπά από τα Αντικύθηρα στην Κίσσαμο για την στήριξη των αναγκών του ειδικού σχολείου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Κισσάμου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Φίλων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση της δράσης κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης «Αντικύθηρα – Κίσσαμος», που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2023, με σκοπό την συλλογή χρημάτων για την στήριξη των αναγκών του ειδικού σχολείου.

Πρωταγωνιστής της δράσης θα είναι ο υπεραθλητής Βαρουχάκης Κώστας, ο οποίος θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα έως την Κίσσαμο, ενώ μαζί του σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται και ο Κισσαμίτης παραολυμπιονίκης Πατεράκης Νίκος.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 14 του Σεπτέμβρη από τα Αντικύθηρα στις 12 το μεσημέρι και ο τερματισμός θα γίνει στη παραλία Τελωνείου στη Κίσσαμο αργά το απόγευμα της επόμενης μέρας.

Η συγκεκριμένη δράση είναι υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Απευθυνόμαστε στην ευαισθησία όλων σας!

Δωρεές μπορούν να γίνουν στην σελίδα της εκδήλωσηςστην πλατφόρμα GIVE FUND – giveandfund.com ή απευθείας στον λογαριασμό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου στην ALPHA BANK:

Όνομα: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΆΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ – ΕΕΕΕΚ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΙΒΑΝ: GR8001406880688002001000066

Τράπεζα: ALPHA BANK

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...