15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πάτρα: Απειλητικά μηνύματα στους γονείς των τριών παιδιών – Κάλεσμα για… λιντσάρισμα της μητέρας!

Ημερομηνία:

Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάθε πολιτισμένος άνθρωπος στο άκουσμα της είδησης ότι πολίτες που, χωρίς στοιχεία και ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη, θεωρούν ότι έχουν… λύσει το μυστήριο του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, απειλούν την οικογένεια.

Και ενώ δικαστικός λειτουργός «ξέσπασε» χθες προκειμένου να σταματήσουν κάποιοι να γίνονται «ντετέκτιβ», η οικογένεια των κοριτσιών εξακολουθεί να δέχεται απειλητικά μηνύματα από χρήστες του Facebook και γενικότερα του διαδικτύου, που νομίζουν ότι… εντόπισαν τον «δολοφόνο».

Όπως δήλωσε, σύμφωνα με το pelop.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας, εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν την μητέρα και να την λιντσάρουν».

Και δεν είναι το μοναδικό. Εκατοντάδες είναι αυτοί που εξακολουθούν και γράφουν ό, τι τους κατέβει, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, ενώ εκπομπές «αποκαλύπτουν» ευαίσθητα δεδομένα της μητέρας και στοχοποιούν την οικογένεια την ώρα που η έρευνα είναι σε εξέλιξη….

Δεν έχουν αρχίσει καταθέσεις στο Εγκληματολογικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Εγκληματολογικό της Ασφάλειας Αθηνών δεν έχει ακόμα αρχίσει τη διενέργεια καταθέσεων από γιατρούς.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου «Παίδων» θα κληθούν πρώτοι, καθώς η κατάθεσή τους αναμένεται να φωτίσει πολλές πτυχές της υπόθεσης.

Τόσο ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης όσο και η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, δήλωσαν στην «Πελοπόννησο» πως είναι στη διάθεση των Αρχών, αν τους χρειαστούν, ώστε να καταθέσουν. Και οι δύο μάλιστα είπαν πως δεν είναι δυνατόν σε μία τέτοια υπόθεση να ακούγονται φωνές ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν.

«Εμείς σώσαμε τη Τζωρτζίνα την πρώτη φορά. Τον Απρίλιο. Το θυμάστε αυτό. Την σώσαμε και περιμένουμε θεσμικά να κληθούμε για πιθανή κατάσταση. Κάποιοι γιατροί έκλαψαν όταν σώθηκε αυτό το κορίτσι. Σώσαμε τότε μία ζωή» καταλήγει ο κ. Ηλιάδης.

Και οι γιατροί του Καραμανδανείου όπως και του ΠΓΝΠ αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Άλλωστε είναι αυτοί οι οποίοι πολλάκις ασχολήθηκαν με τα παιδιά και ειδικά με την Τζωρτζίνα. Τόσο ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης όσο και οι εξειδικευμένοι παιδίατροι του Καραμανδανείου θα μιλήσουν για τα περιστατικά που αφορούν στην πορεία της υγείας του παιδιού, το πώς κατέληξε στην ΜΕΘ και ό, τι περίεργο παρατήρησαν στη διάρκεια της νοσηλείας της ώστε να απαντηθούν όσα περισσότερα ερωτηματικά μπορούν.

Περιμένουν τις τοξικολογικές έως αρχές Μαρτίου

Σε επίπεδο ερευνών, αυτό που περιμένουν πλέον είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας που θα δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο της, αλλά είναι πιθανό να δώσουν στοιχεία και για τους θανάτους των δύο αδερφών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», τα αποτελέσματα αναμένονται έως το τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου. Ο ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας Σωκράτης Τσαντίρης, που διορίστηκε μετά τον πρώτο θάνατο, ανέφερε σε δηλώσεις του πως τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια δεν είναι αδύνατο να συμβούν, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο.

"google ad"

Ικανοποίηση στην οικογένεια για την παρέμβαση του δικαστικού

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα ικανοποιημένη φαίνεται η οικογένεια από την παρέμβαση του πατρινού δικαστικού λειτουργού την Τρίτη. Η μητέρα φάνηκε ανακουφισμένη από το γεγονός ότι παρεμβαίνει σε μία προσπάθεια να σταματήσει όσους λένε ανακρίβειες.

Η μητέρα φάνηκε επίσης ενοχλημένη από το γεγονός πως κάποια ρεπορτάζ καναλιών, ασχολήθηκαν και με την προσωπική της ζωή.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...