12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Πάτρα: Αρνητής ιερέας με κορονοϊό το έσκασε από το νοσοκομείο και πέθανε λίγες ώρες μετά – Τι λένε οι συγχωριανοί του

Ημερομηνία:

Ο 44χρονος ήταν αντιεμβολιαστής και αρνητής της πανδημίας με ενεργή παρουσία στα social media, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τραγική κατάληξη είχε ένας 44χρονος ιερέαςαρνητής του κορονοϊού, από το χωριό της Βύλιζας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον ιό, ωστόσο αρνείτο κατηγορηματικά να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο ιερέας ήταν αρνητής του κορονοϊού και αντιεμβολιαστής, ενώ αντιμετώπιζε αναπνευστικά και άλλα προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να επιδεινωθεί δραματικά.

Μεταφέρθηκε έτσι αρχικά στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου αρνήθηκε ωστόσο να παραμείνει για νοσηλεία, με αποτέλεσμα να το «σκάσει» και λίγες ώρες αργότερα να εντοπιστεί σε ημιθανή κατάσταση από το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και κατέληξε.

Ο 44χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Με δήλωσή του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, επιβεβαίωσε ότι ο 44χρονος παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αρνήθηκε να νοσηλευτεί και έφυγε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ενώ λίγες ώρες αργότερα παρελήφθη σε άσχημη κατάσταση από το ΕΚΑΒ στον Πύργο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε.

Στη συνέχεια αναζητήθηκε άμεσα κλίνη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε ξανά στην Πάτρα.

Δυστυχώς, ωστόσο, ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού δεν γνώριζαν πως νοσούσε, ενώ κάποιοι άλλοι επιβεβαίωσαν πως ήταν αρνητής του κορονοϊού και του εμβολίου.

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...