24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Πάτρα: Κατάθεση “βόμβα” από γιατρό – “Ηταν ήδη νεκρή η Μαλένα”

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα. Τα τρία κοριτσάκια κατέληξαν μέσα σε διάστημα τριών ετών και οι συνθήκες θανάτου τους παραμένουν αδιευκρίνιστες και αποτελούν αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών Αρχών.

Η εκπομπή “Live News” του Mega, μετέδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε γιατρός που έζησε τον θάνατο του παιδιού τον Απρίλιο του 2019 υποστηρίζει πως η μητέρα που ήταν μαζί της στο μονόκλινο δωμάτιο, τους ειδοποίησε περίπου 5 λεπτά, αφότου η Μαλένα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η κατάθεση της γιατρού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αντίστοιχη της 33χρονης μητέρας, που είχε κάνει λόγο για υποτονική αντίδραση και έλλειψη βασικών γνώσεων τόσο από τους γιατρούς όσο και από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

“Οι γιατροί ήταν σε δωμάτιο άλλου ασθενούς. Εκεί τους βρήκε η μητέρα της Μαλένας, που περιγράφει ότι τους έψαχνε. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδρασαν άμεσα, παρότι όταν τους κάλεσε η μητέρα το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Ήταν μελανό, είχε μυδρίαση και δεν είχε σφυγμό”, φέρεται να είπε η γιατρός στην κατάθεσή της και πρόσθεσε:

“Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι η ίδια προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί της. Ήταν σε τέτοια θέση, σαν να μην το άγγιξε καθόλου. Αυτό μου είπαν οι συνάδελφοι. Ούτε βέβαια και η ίδια ποτέ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε μόνη της να το επαναφέρει», αναφέρουν οι γιατροί για τον θάνατο της Μαλένας.

Η 33χρονη μητέρα από την άλλη περιγράφει τα γεγονότα από τη δική της σκοπιά. Έχει καταθέσει πως η Μαλένα πέθανε μπροστά στα μάτια της και έτρεξε αμέσως για να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς έχει αναφέρει: «Της μίλησα, της φώναξα «Μαλένα, Μαλένα» της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω. Δεν τις βρήκα. Πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα. Ήταν εκεί και καθόντουσαν, τους είπα «τρέξτε το παιδί μου κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει. Μου είπαν «ησύχασε δεν είναι τίποτα» τους λέω «τρέξτε» και μπήκαμε δωμάτιο».

Η μητέρα συνεχίζει στην κατάθεσή της και περιγράφει τα όσα έγιναν στο δωμάτιο με τη γιατρό όπως λέει να βρίσκεται σε αδράνεια και τους νοσηλευτές να τηλεφωνούν για να τους πουν τι πρέπει να κάνουν.

«Η γιατρός την κοιτούσε με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω: «τι κάνεις, θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις; Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν την ΜΕΘ του Αγλαΐα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης. Με ρωτούσαν τα κιλά της κι έφερναν το ένα οξύμετρο πίσω από το άλλο, γιατί δεν λειτουργούσαν».

Η γιατρός, που ήταν η ίδια που επέμεινε να γίνει νεκροτομή στο κοριτσάκι δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση…

«Ο θάνατος της Μαλένας ήταν αιφνίδιος, μη αναμενόμενος και πρέπει να διερευνηθεί», αναφέρει η γιατρός.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...