14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Πάτρα: «Μαμά είσαι κακιά» – Νέο σημείωμα της Τζωρτζίνας για τη Ρούλα

Ημερομηνία:

Ένα νέο αποκαλυπτικό σημείωμα της Τζωρτζίνας είδε το φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Με τον παιδικό γραφικό της χαρακτήρα, το κορίτσι αποτύπωσε σε ένα χαρτί τις σχέσεις της με τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, σε μια καθόλου θετική περιγραφή για την 33χρονη.

Οι λέξεις που χρησιμοποίησε η Τζωρτζίνα όχι μόνο δεν κολακεύουν την κατηγορούμενη, αλλά προβληματίζουν έντονα, τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της δολοφονίας της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

«Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιάΚαρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ σε μια γραμμή πιο κάτω γράφει «εγωίστρια» και μετά με υπάρχει μια μουτζούρα. Με αυτόν τον τρόπο αποτύπωσε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της η 9χρονη, σύμφωνα με το σημείωμα που έφερε στη δημοσιότητα το Star.

tzortzina simeioma

Πρόκειται για σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε το παιδί στο σχολείο, που έγραφε ασκήσεις της. Σημειώνεται ότι όλα αυτά συνέβησαν πριν το μεγάλο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί στην εγκεφαλοπάθεια, καθώς μετά από αυτό δεν ήταν δυνατόν η Τζωρτζίνα να γράψει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...