27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

«Πέθανε» για λίγα λεπτά και ανατρέπει τη θεωρία για το «λευκό φως»: Δεν είδα κανένα φως, είχα τόση γαλήνη

Ημερομηνία:

Η συγκλονιστική αφήγηση του 55χρονου Κέβιν για τη μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε και την οποία μοιράστηκε στα social media – «Δεν είδα λευκό φως, ούτε άκουσα φωνές»

«Δεν κοιτούσα κάτω το σώμα μου, αλλά ήμουν χωρισμένος από το σώμα μου. Ήταν σαν να ήμουν στο βασίλειο των πνευμάτων, είχα επίγνωση του τι συνέβαινε, αλλά είχα τόση γαλήνη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο 55χρονος άνδρας για τη μεταθανάτια που βίωσε λόγω σοβαρής σπάνιας ασθένειας, από την οποία έπασχε.

Σύμφωνα με την Mirror, ο άνδρας που ονομάζεται Κέβιν Χιλ υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιακής βαλβίδας τον Ιανουάριο του 2022 και στη συνέχεια διαγνώστηκε με ασβεστοπάθεια.

«Αυτή είναι μια σπάνια πάθηση με την οποία διαγιγνώσκεται μόνο ένας στους πέντε ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο 55χρονος Κέβιν, καθώς είναι μια σοβαρή και ασυνήθιστη ασθένεια, όπου το ασβέστιο συσσωρεύεται σε μικρά αιμοφόρα αγγεία του λίπους και των ιστών του δέρματος.

Ο άνδρας μετά από λίγο καιρό κατέληξε με ακατάσχετη αιμορραγία στο δέρμα του και ειδικά στα πόδια του με αποτέλεσμα να «πεθάνει» για λίγα λεπτά.

«Δεν κοιτούσα κάτω το σώμα μου, αλλά ήμουν χωρισμένος από το σώμα μου. Ήταν σαν να ήμουν στο βασίλειο των πνευμάτων, είχα επίγνωση του τι συνέβαινε, αλλά είχα τόση γαλήνη. Ήξερα ότι αιμορραγούσα. Ήξερα ότι ήταν σοβαρό. Το προσωπικό μπαινόβγαινε συνέχεια για να σταματήσει την αιμορραγία», είπε ο 55χρονος Κέβιν για τη μεταθανάτια εμπειρία του.

Μάλιστα, για την μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε, σημείωσε πως δεν είδε λευκό φως, ούτε άκουσε κάποια φωνή, ενώ τόνισε πως «μετά πήγα για ύπνο και ξύπνησα, ζωντανός και η αιμορραγία είχε σταματήσει. Ήξερα ότι δεν ήταν η ώρα μου να πεθάνω».

Πλέον ο 55χρονος άνδρας αναρρώνει από τη σπάνια ασθένειά του και ετοιμάζεται να γυρίσει στο σπίτι του και στο πλευρό της γυναίκας του. Τέλος σημειώνεται ότι οι γιατροί έδιναν λίγες πιθανότητες επιβίωσης, οπότε όταν επέστεψε στη ζωή τον ονόμασαν «άνδρα – θαύμα».

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την πρωτοφανή δίωξη στον Δ. Ανθούση

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Χανίων καταγγέλλει  στον Χανιώτικο...

Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μας “κάψει” τον εγκέφαλο;

Ενίοτε αισθάνεσαι πως «καίγονται» εγκεφαλικά κύτταρα σε συναναστροφές. Όντως...