26.8 C
Chania
Thursday, July 4, 2024

Πέθανε ηλικιωµένη αβοήθητη στο σπίτι της στο Πρόβαρµα / Τραγική η κατάληξη όσων δεν έχουν στον “ήλιο µοίρα” και στο Νοσοκοµείο Χανίων;

Ημερομηνία:

Τραγική η κατάληξη όσων δεν έχουν στον “ήλιο µοίρα” και στο Νοσοκοµείο Χανίων;

Αβοήθητη µέσα στο σπίτι της πέθανε µια 79χρονη γυναίκα στο Πρόβαρµα Αποκορώνου Χανίων, προκαλώντας συναγερµό ωστόσο στις αρχές καθώς αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άλλη µια εγκληµατική ενέργεια µε κίνητρο τη ληστεία.

Πιο συγκεκριμένα χθες το απόγευμα γείτονες της ηλικιωμένης που την αναζήτησαν είδαν από την πόρτα που είχε μείνει μισάνοικτη το πτώμα της άτυχης γυναίκας να βρίσκεται αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν καθώς η εικόνα του θύματος σε συνδυασμό με την μισάνοικτη πόρτα έδινε την εντύπωση ακόμα και για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια.

Μετά όμως από πολύωρη αυτοψία επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος της 79χρονης, οφείλεται σε  ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κάποιας δουλειάς που προσπάθησε να κάνει η ηλικιωμένη μέσα στην οικία της και για την οποία χρειάστηκε να ανέβει σε καρέκλα.

Από τις παντόφλες της ηλικιωμένης που εντοπίστηκαν στην καρέκλα και τα τραύματα στο σώμα της προκύπτει ότι η 79χρονη έπεσε με συνέπεια τον τραυματισμό της που αποδείχτηκε μοιραίος.

Τραγική λεπτομέρεια είναι ότι η ηλικιωμένη στην προσπάθεια της να καλέσει σε βοήθεια σύρθηκε μέσα στο δωμάτιο. όμως εξέπνευσε πριν τα καταφέρει.

Πληροφορίες που σοκάρουν για το Νοσοκομείο Χανίων

Μια απίστευτη πληροφορία έφθασε χθες στην εφημερίδα. Ηλικιωμένη που διέμενε σε συνοικία των Χανίων εξέπνευσε στο Νοσοκομείο χωρίς να έχει άνθρωπο να σταθεί στο πλάι της.

Η άτυχη γυναίκα εγκαταλείφθηκε σε χώρο παρακείμενο του ψυγείου με αποτέλεσμα μετά από 27 ώρες ο αρμόδιος για την μεταφορά και ταφή της να αντιμετωπίσει μια τραγική και απάνθρωπη κατάσταση, με ένα πτώμα σε τυμπανιαία κατάσταση και αποσύνθεση… Αυτά γιατί κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τοποθετηθεί η νεκρή εντός του ψυκτικού θαλάμου, αφού όπως φαίνεται δεν είχε “στον ήλιο μοίρα”.

Ερωτάται η Διεύθυνση του Νοσοκομείου αν οι πληροφορίες αληθεύουν, αφού θέσουμε σε γνώση της ότι κατέχουμε τα πλήρη στοιχεία. Απαιτούμε όμως να πάρει θέση, δημόσια, το Νοσοκομείο Χανίων, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον περιστατικά σαν αυτό που περιφρονούν σκαιότατα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη 24χρονος για πορνογραφία ανηλίκων και εκδικητική πορνογραφία

Αστυνομική έρευνα που έγινε μετά από καταγγελία για άγνωστο...

«Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή» απαντά ο Αντώνης Ρέμος για τη δέσμευση της περιουσίας του – «Δεν κλήθηκα να δώσω εξηγήσεις»

Στην έρευνα για μεγάλου οικονομικού αντικειμένου φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων που...

Ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας την… υποψηφιότητά του

Με μια νέα ανάρτηση ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει τις εσωκομματικές εκλογές...