22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πίσω Σελίδες: Ποιος λέτε να έβαλε τη μπόμπα στους αγωγούς;

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Για πείτε κι εσείς. Κάντε μια υπόθεση τώρα που όλος ο πλανήτης ψάχνει ποιος να έκανε τη δολιοφθορά στη θάλασσα της Βαλτικής. Μήπως οι Ρώσοι; Μήπως οι Ουκρανοί; Μήπως οι Κινέζοι; Μήπως οι Αγγλοι από τη στεναχώρια που χάσανε τη βασίλισσα; Μήπως η Γιαδικιάρογλου που μιλούσε με την Πετροβασίλη; Ενας ακροατής θυμήθηκε πως ο Μπάιντεν πριν αρχίσει ο πόλεμος έλεγε «Δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2, θα το τερματίσουμε. Σας υπόσχομαι ότι μπορούμε να το κάνουμε» αλλά μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε. Εμένα πάντως πιο ύποπτη μου φαίνεται η Γιαδικιάρογλου…

Εν τω μεταξύ ο Μπακογιάννης δίνει βραβείο Δημοκρατίας στον Ζελένσκι, ο Μητσοτάκης έκοψε την πρόσβαση στα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τον ενοχλητικό καθηγητή Λύτρα και οι φασίστες ξανασηκώνουν τα χεράκια για να πουν μάθημα στο Εφετείο.

Χώρα να την πιεις στο ποτήρι…

Μάριος Διονέλλης – www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ