14.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Πίσω Σελίδες: Τι σκατά έχουμε στο κεφάλι μας;

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Η ιστορία της Ηλιούπολης βάζει επιτακτικά το ερώτημα. Για τον πατέρα – βιαστή, για τον μπάτσο – προαγωγό, για τους άλλους μπάτσους που δεν άφηναν τη γυναίκα να δει τους δικηγόρους της, για τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Και φυσικά για τους «πελάτες» που πέρασαν πάνω από το σώμα της κοπέλας, όχι κάπου στο μακρινό Κωσταλέξι αλλά στην πρωτεύουσα της χώρας. Το ανδρικό είδος στα καλύτερά του, 200 χρόνια από την επανάσταση για την ανεξαρτησία μας.

Ο προαγωγός φοράει μπλούζα από την εταιρία με τις τσόντες.
Ο πα-τέρας φοράει μπλούζα που γράφει… sweet sixteen (!)
Και οι μπάτσοι που τους φυλάνε κάνουν ομαδική διαφήμιση στην… Adidas

Το ερώτημα βέβαια, με χαμηλότερη ένταση, θα μπορούσε να τεθεί και σε όσους συντηρούν με ευλάβεια τα βασιλικά κρασιά που βρέθηκαν στο κτήμα του Τατοϊου. Με την ίδια ευλάβεια που δεν φέρθηκαν κατά το τσιμέντωμα της  Ακρόπολης, την απόσπαση των αρχαίων στη Βενιζέλου  ή ακόμα και στη μεταχείριση του πίνακα του Πικάσο.

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη θάλασσα και τις ακτές

Η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων δημιούργησε και προσφέρει εκπαιδευτικό πρόγραμμα...

Δωρεά ενός περιπολικού αυτοκινήτου από το Δήμο Βιάννου στο Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου

Παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου Νικόλαου...

Αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας και τελευταίος εκδότης της εφημερίδας “Η ΤΟΛΜΗ” Σπύρος Καλλέργης

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού επιχειρηματία, πολιτικού και...