15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο βιαστής με το τατουάζ

Ημερομηνία:

Στα χέρια της ΕΛΑΣ είναι από το πρωί ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, καθώς και μετά από 3 τηλεφωνικές επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογο του, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας.

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα όταν αντιλήφθηκε ότι η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε. Στη συνέχεια ο άνδρας, από την Αλβανία επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Το στοιχείο που «κάρφωσε» τον 45χρονο ήταν το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της 24χρονης γυναίκας την οποία είχε προσπαθήσει να βιάσει το ίδιο βράδυ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...