15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παναθηναϊκός: Προσφέρει καθημερινά φαγητό σε πολίτες που έχουν ανάγκη το Κορωπί

Ημερομηνία:

Αξιέπαινη κίνηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία θα προσφέρει καθημερινά εξήντα γεύματα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη στον δήμο Κρωπίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ που έγινε μέσω των social media αναφέρει τα εξής:

᾽᾽Συνεχίζοντας τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα την παρασκευή δωρεάν φαγητού που θα διατίθεται από το Δήμο Κρωπίας σε συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Σήμερα το μεσημέρι στο «Γ. Καλαφάτης» ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο εμπορικός διευθυντής της κ. Μανώλης Ματσαδές υποδέχθηκαν την Αντιδήμαρχο Κορωπίου κα. Ελένη Αδάμ και την προϊστάμενη της κοινωνικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του Δήμου Κρωπίας κα. Παναγιώτα Κοτζιά, υπογραμμίζοντας ότι μοναδικός στόχος της ενέργειας είναι να δώσει χείρα βοηθείας στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

#ΜένουμεΣπίτι μας και μαγειρεύουμε! Οι μάγειρες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνουν επί καθημερινής βάσεως -στο προπονητικό μας κέντρο «Γ. Καλαφάτης»- να μαγειρεύουν 60 μερίδες φαγητού (κυρίως γεύμα, σαλάτα, ψωμί, φρούτο) και στη συνέχεια ο Δήμος Κρωπίας παραλαμβάνει τα σκευάσματα από το προπονητικό κέντρο και τα διανέμει σε συμπολίτες μας που έχουν βιοποριστική ανάγκη. Όλες οι ενέργειες γίνονται με την πλήρη τήρηση των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και έχοντας ειδική αδειοδότηση για να λειτουργεί η κουζίνα στο προπονητικό κέντρο και να μετακινούνται οι απαιτούμενοι υπάλληλοι.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σταματάει εδώ το κοινωνικό της έργο! Εφέτος στείλαμε ισχυρό μήνυμα κατά του ρατσισμού σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων με τη δωρεάν είσοδό στο γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια των προσφύγων και των μεταναστών, βρεθήκαμε ακόμα και στα σπίτια των ατόμων με ειδικές ανάγκες για να τα μεταφέρουμε δωρεάν στο γήπεδο, προσφέραμε δωρεάν εισιτήρια σε εκατοντάδες ανέργους. Και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο᾽᾽.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ