21.8 C
Chania
Sunday, May 26, 2024

Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Μια σημαντική συμφωνία για την τηλεοπτική κάλυψη  του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου επετεύχθη σήμερα σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σ. Κεδίκογλου, μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Α. Κεφαλογιάννη.Ειδικότερα, ο κ. Κεφαλογιάννης, από κοινού με  με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Minifootball κ. Θανάση Παπαδόπουλο, ζήτησαν και πέτυχαν την κάλυψη της μεγάλης αυτής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, καθώς και την προώθηση της από την ΕΡΤ. Η συμφωνία περιλαμβάνει την πλήρη κάλυψη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και  την αναμετάδοση του από το σύνολο των κρατικών σταθμών της Ευρώπης καθώς και την προβολή του Ρεθύμνου μέσα από τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές  της κρατικής τηλεόρασης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Βουλευτής Ρεθύμνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή συμφωνία αποτελεί την απαρχή μιας κοινής προσπάθειας για την επιτυχή διεξαγωγή μιας μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο Ρέθυμνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για το γεγονός ότι κατέστη κοινωνός του σημαντικού αυτού εγχειρήματος. Επίσης ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για την συνεργασία τον  Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Minifootball κ. Θανάση Παπαδόπουλο και όλους όσους συνέβαλαν έτσι ώστε να αποκτήσουμε τη μοναδική αυτή ευκαιρία για την ανάδειξη του νομού μας αλλά και ευρύτερα της Κρήτης. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της  Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Minifootball που μας τίμησε με την εμπιστοσύνη της. Η προβολή του Ρεθύμνου σε εθνικό αλλά κυρίως σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αποτελεί το «εφαλτήριο» για την αναπτυξιακή αντεπίθεση του τόπου μας. Καλώ όλους τους Ρεθεμνιώτες να στηρίξουν τη σημαντική αυτή διοργάνωση.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ