22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Παπαδημούλης: Θα κριθούν από τον λαό αυτοί που επιλέγουν τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Τη θέση ότι η επιλογή κάποιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να διασπάσουν το κόμμα και να περάσουν από τον ρόλο της συμπολίτευσης σε αυτόν της αντιπολίτευσης θα κριθεί από τον λαό εξέφρασε σήμερα ο Δημ. Παπαδημούλης τονίζοντας ότι υπάρχει ανάγκη για σταθερή κυβέρνηση στη χώρα και ο μόνος πόλος σταθερότητας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα

«Έχουν κάνει την επιλογή τους κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να περάσουν από τον ρόλο της συμπολίτευσης, στον ρόλο της αντιπολίτευσης, να δημιουργήσουν ένα καινούργιο κόμμα αντίπαλο προς το ΣΥΡΙΖΑ με σημαία την επιστροφή στη δραχμή και αυτό καθιστά αναγκαστικές τις πολιτικές πρωτοβουλίες για την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή “Πρωινό MEGA”.

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου σημείωσε πως «ζούμε το χρονικό μιας προαναγγελθείσας διάσπασης εδώ και καιρό, νομίζω ότι αυτό που δεν μας ταιριάζει είναι ένας πόλεμος αλληλοκατηγοριών σε θέματα που αφορούν ηθικά στοιχεία της πολιτικής».

Ο Δ. Παπαδημούλης απέκλεισε κατηγορηματικά κυβερνητική συνεργασία με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτούς που ο λαός έδιωξε με την ψήφο του από την πόρτα πολύ πρόσφατα, δεν έχει κανένα λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ να τους βάλει από το παράθυρο».

Υπάρχει ανάγκη για σταθερή κυβέρνηση στη χώρα και ο μόνος πόλος σταθερότητας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Στις εκλογές μπορεί να πάρει πολύ υψηλότερο ποσοστό από το 36.5% ενώ η αυτοδυναμία είναι ένας στόχος απολύτως εφικτός υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. Πρόσθεσε ότι «όσοι επιχειρήσουν αυτόνομη πορεία θα έχουν πολύ μικρότερη δύναμη, στο λαό απ’ όση έχουν σήμερα στη Βουλή».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=imqX8Vd9cOQ”]

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ