18.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Παραίτηση με αιχμές από το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου από την Ιωάννα Μπινιά

Ημερομηνία:

Την παραίτηση της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων υπέβαλε με σχετική της επιστολή η κα Ιωάννα Μπινιά.

Στην επιστολή της η κα Μπινιά μέσω της οποίας επιτίθεται στο προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου αναφέρει:

«Η ελπίδα μου ότι η τελευταία Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, θα ήταν η αφετηρία για την μετατροπή του, από ένα άβουλο και απόλυτα κατευθυνόμενο όργανο, σε ένα σύλλογο μαχητικό και διεκδικητικό δεν επιβεβαιώθηκε. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι σε μια αίθουσα με 30 συμμετέχοντες στην Γ.Σ (όπως επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες) ψήφισαν για την έγκριση του διοικητικού απολογισμού περισσότερα από 80 άτομα.

Άτομα που προφανώς ήρθαν μετά από πρόσκληση ή πίεση φίλων, συγγενών, κουμπάρων ή πολιτικών γραφείων για να ψηφίσουν και μόνο, αυτό που τους είχαν πει, χωρίς να ακούσουν ούτε μία τοποθέτηση. Δηλαδή ήρθαν «αποφασισμένοι», δυστυχώς αυτές οι τακτικές μας γυρνούν στην δεκαετία του΄80, με τους κομματικούς στρατούς.

Κατά την άποψη μου η χθεσινή αποδοχή του διοικητικού απολογισμού ουσιαστικά έδωσε την εν λευκώ εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί, χωρίς κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, τα δικαιώματα μας, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Βασίλης Κορκίδης. Δηλαδή εξουσιοδοτήσαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Σε ένα τέτοιο σύλλογο ούτε θέλω ούτε μπορώ να έχω ρόλο, αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να παραιτηθώ από το διοικητικό συμβούλιο.

Εύχομαι από καρδιάς να έρθει ξανά η στιγμή που ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων θα αποκτήσει την αίγλη και την θέση που του αξίζει.

Ιωάννα Μπινιά»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

47 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Γαύδου – Φιλοξενούνται προσωρινά στα Χανιά

Συνολικά 47 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε σκάφος στη...

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 60χρονος στον Μυλοπόταμο. Πρόκειται σύμφωνα με το goodnet.gr, για...