14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Παραιτήθηκε από τη Ν.Ε Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Τάπας για την υπόθεση της σίτισης προσφύγων

Ημερομηνία:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε απόψε κι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του μέλους της και αναπληρωτή συντονιστή Δημήτρη Τάπα, ως ελάχιστο μέτρο για την αντιμετώπιση των παραβιάσεων των αρχών, αξιών και της ηθικής της Αριστεράς, τις οποίες διέπραξε συμμετέχοντας σε διαγωνισμό για τη σίτιση σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στο οποίο είναι συντονίστρια η κόρη του.

Ο Δημήτρης Τάπας δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό (από τον οποίο εξέπεσε, διότι δεν προσκόμισε όλα τα στοιχεία) χωρίς να ενημερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και όταν τα τοπικά στελέχη του κόμματος το πληροφορήθηκαν έδειξαν έντονη ενόχληση. Του άσκησαν κριτική ότι τέτοιες πρακτικές δεν συνάδουν με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος της Αριστεράς και όρισαν τη συνεδρίαση της Ν.Ε. για να εξετάσει το ζήτημα. Στη συνεδρίαση ήταν παρών και ο Δ. Τάπας.

Για την υπόθεση αυτή έκανε καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, η οποία επισήμανε ότι δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά σε ένα κόμμα της Αριστεράς.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...