16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Παρουσία των αρχών η κοπή της πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Ημερομηνία:

Όπως είναι το έθιμο και φέτος πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων παρουσία πολιτικών, στρατιωτικών, θρησκευτικών αρχών καθώς και εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί της Πρωτοχρονιάς και την τελετή ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός.

Τις ευχές του για χρόνια πολλά και το 2023 να σηματοδοτήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ. Αρναουτάκης ειπε ότι το 2023 θα είναι χρονιά σταθμός και αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία της Περιφέρειας με όλους τους φορείς, καθώς και στα μεγάλα έργα που προχωρούν.

Είπε οτι σημαντικά έργα όπως ο ΒΟΑΚ, το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, η ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης θα αλλάξουν την εικόνα του νησιού.Επίσης πρόσθεσε ότι υπάρχουν και έργα 2 δις που θα γίνουν από τον ιδιωτικό τομέα κυρίως στον τουριστικό κλάδο που θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους στην αλλαγή της εικόνας του νησιού.

Όσον αφορά τις εκλογες είπε ότι αισθάνεται δυνατός και ότι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον Απρίλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη Χανίων παρουσια των αρχών του νομού.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ