26.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Παρουσιάζονται στα Χανιά, τα βιβλία «Ο Κώδικας του Διαδικτύου» και «Τα Κλειδιά του Διαδικτύου» του Μανώλη Σφακιανάκη

Ημερομηνία:

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. και Αναπληρωτής Προϊσταμένου Επιτελείου & Επόπτης Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά, Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών παρουσιάζειστα Χανιά, τα βιβλία τουμε τίτλους «Ο Κώδικας του Διαδικτύου» και «Τα Κλειδιά του Διαδικτύου».

«Φως» σε θέματα διαδικτύου θα δώσει ο Μανώλης Σφακιανάκης στην Παρουσίαση – Συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στις 21:00, στο ιστορικό καφέ «Κήπος», στο Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ αποτυπώνει όσο πιο απλά γίνεται, την εικοσαετήκαι πλέον εμπειρία του από τον κόσμο του διαδικτύου,στα βιβλία του “Ο Κώδικας του Διαδικτύου” και “Τα κλειδιά του Διαδικτύου”, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τους χρήστες της διαδικτυακής κοινότητας για τις πραγματικές διαστάσεις του διαδικτύου, τα μυστικά που κρύβει, τους κώδικες της ψηφιακής εποχής, τα κλειδιά που οδηγούν στα μυστικά του, καθώς και τα όρια της χρήσης του.

Η δημοσιογράφος του MEGATVκα. Ελένη Λαζάρουθα συντονίσει την παρουσίαση – συζήτηση, στην οποίαθα συμμετέχουνεπίσης πέραν του συγγραφέως καιο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Ιωάννης Δασκαλάκης.

Στη συζήτηση συμμετέχει επίσης σχολιάζοντας και η δημοσιογράφος της εφημερίδας “Χανιώτικα Νέα” κα. Μαρία Μυστακίδου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις Εκδόσεις All About Internet και το Σύνδεσμο Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (www.ehica.eu) ενώ,το Ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ-The Heart City Hotel, υποστηρίζει την εκδήλωση ως Χορηγός Φιλοξενίας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ