20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΣΟΚ: Ζητά την απομάκρυνση του Νίκου Ρωμανού από τη Νέα Δημοκρατία – Το ηχητικό που τον «καίει»

Ημερομηνία:

Την απομάκρυνση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού ζητά με tweet το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Μάντζος παραθέτοντας και ηχητικό από τη συνέντευξη του Νίκου Ρωμανού στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ γράφει: «Άκοπο και αμοντάριστο. Η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Κύριε Μητσοτάκη, θα παραμείνει στη θέση του;».

Στο ηχητικό που παραθέτει ο Δημήτρης Μάντζος ακούγεται να λέει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ: «Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να βγουν όλα τα στοιχεία και θέλουμε και ο κ. Ανδρουλάκης, επειδή πολλά από αυτά είναι ευαίσθητα και θα τα μάθει μόνο ο ίδιος να έχει το θάρρος να τα κοινοποιήσει».

Το απόγευμα της Κυριακής ο Νίκος Ρωμανός -μετά τη δήλωση Ανδρουλάκη, η οποία στράφηκε μεταξύ άλλων και κατά των όσων είχε πει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας–  μίλησε για διαστρέβλωση των λεγόμενων του.

«Η άθλια συντονισμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης όσων είπα με πάνω από 30 ώρες καθυστέρηση είναι ενδεικτική του ποιος θέλει να σύρει τον πολιτικό διάλογο για ένα σημαντικό ζήτημα στον βούρκο. Αρχικά είπαν ότι έκανα δηλώσεις σε σταθμό που ουδέποτε βγήκα. Μετά έφτιαξαν και fake κείμενο απομαγνητοφώνησης βάζοντας λόγια στο στόμα μου που ποτέ δεν είπα. Βλέπετε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε η κοπτοραπτική αρκούσε για να στηθεί το fake αφήγημα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο κ. Ρωμανός.

Υπενθυμίζεται ότι στη δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης είχε αναφέρει για τον κ. Ρωμανό: «Έφτασε στο σημείο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου. Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...