18.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Τσίπρας: Σφοδρά πυρά σε Μητσοτάκη για Ρωμανό και γαλάζιες διαρροές – Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ λειτουργεί «με όρους κοινών εκβιαστών»

Ημερομηνία:

Σε υψηλούς τόνους αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με διαρροές από το κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά και δήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού με υπαινιγμούς σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Με ανάρτησή του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον πρωθυπουργό μαζέψει τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ για τον οποίο τονίζει «παρακολουθούμε έκπληκτοι» να λειτουργεί «με όρους κοινών εκβιαστών». «Οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας και ζητά από τον Μητσοτάκη «να κλείσει τη βάνα του οχετού πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».

Αναλυτικά η ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, που από ό,τι φαίνεται όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών.

Οι στοχευμένες «διαρροές» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.

Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε λίγο νωρίτερα και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει αποπέμψει το Νίκο Ρωμανό «για την απαράδεκτη προσπάθειά του να σύρει την πολιτική συζήτηση στο βούρκο σκοτεινών αποκαλύψεων». Εφόσον κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί «προφανώς ο κ. Ρωμανός υλοποιεί το ύστατο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο κ. Ρωμανός, διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, χτες σε δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές για τους λόγους που οδήγησαν στην παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. 24 ώρες μετά θα αναμέναμε να τον έχει αποπέμψει ο πρωθυπουργός για την απαράδεκτη προσπάθειά του να σύρει την πολιτική συζήτηση στο βούρκο των σκοτεινών αποκαλύψεων.

Τίποτα τέτοιο φυσικά δεν έχει συμβεί. Προφανώς ο κ. Ρωμανός υλοποιεί το ύστατο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου. Θα αποτύχει και αυτό. Η αλήθεια θα λάμψει και το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας θα οδηγήσει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην κατάρρευση».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...