14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Παύλος Πολάκης: “Η Κρήτη θα δει ΒΟΑΚ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”

Ημερομηνία:

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, το ράλι της ακρίβειας, τοι ενεργειακό , αλλά και τα μεγάλα έργα της Κρήτης, εξαπέλυσε με συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη και τη Μαρία Ορφανάκη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανιών του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΥΣΙΜΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

Για το ράλι των ανατιμήσεων, και της ακρίβειας, τα καύσιμα αλλά και το φλέγον ζήτημα της ενέργειας ο κος Πολάκης δήλωσε :” Η τελευταία αρπαχτή της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε, οι άνθρωποι είναι λαδέμποροι της κατοχής, προστάτες του χονδρεμπορίου. Μέχρι σήμερα διυλίζουν από τα αποθέματα. Έχουν κάτσει ένα καπέλο στη τιμή του “θα έρθει”! Στην Ελλάδα πληρώνουμε 2.20 ευρώ τη βενζίνη, ενώ στη Κύπρο η αντίστοιχη τιμή είναι μόλις 1,55 επειδή εκεί δεν παίρνουν από αυτά τα διυλιστήρια”. 

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΚΡΗΤΗ

Αναφορά στον ΒΟΑΚ, αλλά και στο αεροδρόμιο Καστελλίου έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν έχει δώσει χρήματα για κανένα έργο που υλοποιείται στο νησί. “Η Κρήτη θα δει ΒΟΑΚ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό όπως και μια σειρά έργων που εκτελούνται στο νησί είναι με λεφτά που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.  Η ΝΔ δεν έχει δώσει ούτε ένα φράγκο στην Κρήτη”. 

Ο κος Πολάκης σχολίασε και το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ που ξεκινάει απόψε (Παρασκευή) και ολοκληρώνεται στην Κυριακή λέγοντας “ότι το ΚΙΝΑΛ πρέπει να ξεκαθαρίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού του προσωπικού είναι δεσμευμένο στις διαπλοκές του χθες και του σήμερα”.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να αναφερθεί και στις εκλογές της 15η Μαϊου όπου χαρακτήρισε τη συμμετοχή όσων ψήφισαν ιστορική, ευχαρίστησε όσους τον “έφεραν” στην πρώτη θέση σε όλη την Κρήτη, ενώ έστειλε μήνυμα νίκης τις επερχόμενες εθνικές εκλογές οι οποίες όπως εκτιμά θα γίνουν σύντομα, ακόμα και μέσα σε ένα μήνα!

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...