24.8 C
Chania
Tuesday, May 28, 2024

ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.: «Γιατί θεσμοθέτησαν, προσφάτως, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ακυρώνοντας την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων;»

Ημερομηνία:

Το Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας αναφέρεται  σε μία σειρά ζητήματα που προκύπτουν από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού  θέτωντας παράλληλα ερωτήματα για τις ως τώρα αποφάσεις της κυβέρνησης.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Εν μέσω καραντίνας διαβιούμε μια διαδικασία, εκ των πραγμάτων, πρωτοφανή με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που παραδέρνουν μεταξύ ανευθυνότητας, επιδεικτικής διασποράς πανικού και στοχευμένης προσβολής των  ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Διερωτώμεθα σαν απλοί πολίτες γιατί δεν διατυπώνεται κάποιο κατανοητό σχέδιο δράσης;

Προφανώς ο στόχος είναι να περιοριστεί η πανδημία, ο κίνδυνος εξάπλωσης ενός ιού που πιθανόν να έχει χαρακτηριστικά εποχικότητας, που προσβάλλει κατεξοχήν τις ευπαθείς ομάδες, που η μεταδοτικότητά του μπορεί να είναι ταχεία, αλλά μπορεί να ελεγχθεί με συμβατούς όρους (αποστάσεις ασφαλείας, αποφυγή συνωστισμού, μάσκες, γάντια, πλύσιμο χεριών).

Όμως ποιος μας ενημερώνει για τα ακριβή επιδημιολογικά δεδομένα, αφού δεν διακινούνται τα γρήγορα test στο βαθμό που θα έπρεπε και δωρεάν;

Γιατί δεν ενισχύονται οι υπάρχουσες ιατροφαρμακευτικές δομές με μαζικούς διορισμούς, άνοιγμα των κλεισμένων νοσοκομείων (12 στον αριθμό), προμήθειες ιατροφαρμακευτικού υλικού, επιτάξεις ιδιωτικών νοσοκομείων και μικροβιολογικών εργαστηρίων;

Γιατί θεσμοθέτησαν, προσφάτως, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ακυρώνοντας την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων και τον όρκο του Ιπποκράτη (δεν γίνεται βέβαια πρώτη φορά αυτό), διαμηνύοντας ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί θα είναι η οριστική λύση, καθόσον αρκετός κόσμος δεν εμπιστεύεται την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών που προωθούνται μέσω αυτών;

Γιατί διαφοροποιείται η τήρηση των μέτρων σε Ρομά και μετανάστες, μάλιστα οριστικοποιήθηκε η εγκατάστασή τους σε 28 hot spot ανά την Ελλάδα με απαράδεκτες συνθήκες και η ίδια στάση φαίνεται θα τηρηθεί και σε όσους θα έρχονται από τη Λιβύη στη Νότια Κρήτη με το σχέδιο «Ειρήνη»;

Γιατί δεν περιορίζουν τις μεταναστευτικές ροές, οι οποίες παρουσιάζονται ενισχυμένες με κρούσματα του ιού;

Γιατί επέδειξαν υπερβάλοντα ζήλο, μέχρι γελοιότητας, για τον περιορισμό του λατρευτικού τυπικού των χριστιανών;

Επειδή οι νόμοι και το Σύνταγμα δεν έχουν προσωρινή ισχύ για να καταστρατηγούνται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, θα ζητηθούν πονικές ευθύνες για τις παραπάνω στοχευμένες παραβάσεις που λειτουργούν σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Το όλο θέμα όπως μεθοδεύεται σε συνδυασμό και με άλλα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, αναδεικνύει μια αδικαιολόγητη μεροληπτική στάση της Πολιτείας που παρουσιάζεται εν μέσω κρίσης, να κόπτεται για τα συμφέροντα των τραπεζών, των ΜΜΕ, καθώς και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Το ότι θα ακολουθήσει μια τρομακτική ύφεση που θα επιτείνει τη φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, δε φαίνεται να απασχολεί το κυβερνητικό επιτελείο. Όμως τα γεγονότα αλληλοεπικαλύπτονται, αναδεικνύοντας δραματικά την άμεση σχέση κακών πολιτικών επιλογών και των επιδράσεων τους σε όλους τους τομείς της κοινωνικής διαβάθμισης.

Ας μην αναρωτιούνται οι άμεσα διαπλεκόμενοι με το πρόβλημα πολιτευτές μας, για την τάχα μου, απρόσμενη στενότητα «του περάσματος της Κασσάνδρας», έχοντας κατα νου καταστροφικά σενάρια επιβολής οικονομικών μέτρων, γιατί ο λαός μας δε θα ανεχθεί καμία εργαλειοποίηση σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο της λεγόμενης υπαρκτής κρίσης πανδημίας που εγκυμονεί με όλες τις παραμέτρους της και σοβαρό πρόβλημα εθνικής κυριαρχίας. Είναι επιτακτική η ανάγκη, να χαραχτεί μια εθνική στρατηγική και να απαλλαγεί ο λαός μας από δεσμεύσεις για ανθρωποκτόνες πλεονασματικές πολιτικές.

Τα μέλη του ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.:

Ηράκλειο: Λαϊκή Στάση Πληρωμών (Λ.Σ.Π.)

Ρέθυμνο: Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (Σ.Α.Ο.Ρ.)

Χανιά: Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα (ΔΗ.ΠΑ.Κ.)

Ν. Λασηθίου: Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου (Α.ΠΟ.Μ)

Χερσόνησος: Κοινωνικοπολιτικό Κίνημα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη ζωή του Ελληνικού λαού.

https://www.facebook.com/kriti.antistasi/

pagritioddaa@gmail.com

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέοι βομβαρδισμοί στη Ράφα – Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

«Καταδικάζω τις ενέργειες του Ισραήλ οι οποίες σκότωσαν δεκάδες...

Νέα φοροκαταιγίδα από Φθινόπωρο στα Airbnb – Σπάνε τα κοντέρ οι προκρατήσεις

Νέα μέτρα φέρνει και πάλι η Κυβέρνηση από  το φθινόπωρο στην αγορά κατοικιών...

Δύο νεκροί τουρίστες χθες στην Κρήτη

Δύο Γερμανοί τουρίστες έχασαν τη ζωή τους χθες, σε...