20.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Περί ενός ουσιώδους ζητήματος της ψυχής

Ημερομηνία:

Κύριε Διευθυντά,

Επανήλθε το θέμα της Κάρτας του Πολίτη και πολλοί θρησκευόμενοι ερωτούν τι θα πράξουν κατά κύριον λόγον τους Πνευματικούς τους και κατά δεύτερον λόγον τους συμπολίτας τους. Περί του θέματος αυτού της μη παραλαβής της κάρτας έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρία Χριστιανικών Σωματείων στις 7 του ενεστώτος μηνός εις την Αθήνα.

Είναι ν’ απορεί γιατί θέλουν στην Ελλάδα να επιβάλουν την αχρήματη συναλλαγή αφού έχουν δώσει στους πολίτες ΑΦΜ ΑΜΚΑ και νέο Διαβατήριο.

Προφανώς για φορολογικούς λόγους, για στέγνωμα ρευστού χρήματος, για ενίσχυση των Τραπεζών με κάθε πράξη αγοράς, για πλήρη και απόλυτο έλεγχο του πολίτη. Βεβαίως η Κάρτα του πολίτη θα φέρει το τσιπ (Ηλεκτρονικόν πλινθίον) που θα επιτρέπει μ’ ένα σκάννερ να υφ’ αρπάζουν κάθε πληροφορία λόγω ακριβώς της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Εξ αυτού του λόγου θα ζητηθεί να δεχθούν επί του θέματος του μετώπου ή της χειρός το σφράγισμα ή το χάραγμα.

Αυτή την άποψη υποστηρίζει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος ότι δηλ. η κάρτα του πολίτη είναι ένας αρραβώνας για να δεχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο το σφράγισμα. Εννοείται ότι ο διψήφιος αριθμός της κάρτας θα φέρει το 666 δηλ. το Barcode System.

Ο στρατηγός Αϋφαντής εις άρθρο του σε εφημερίδες του τόπου προσθέτει ότι μέσω της κάρτας θα μπορούν να επιφέρουν μέγεθος θανατηφόρου βλάβης μέσω δορυφόρου και όχι μόνον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας (εντοπισμός, τρόπος διαχείρισης των χρημάτων μας, ποσό χρημάτων).

Είναι αναγκαίο να διαμαρτυρηθούμε για την Κάρτα διότι δια λόγους συνειδήσεως ατομικών δικαιωμάτων, σεβασμού του ανθρώπινου προσώπου κάθε ενορία εφ’ όσον λειτουργεί και επομένως υφίσταται να διαμαρτυρηθεί μαζί με τις άλλες υπάρχουσες προκειμένου να γίνουν σεβαστά τ’ ανωτέρω.

Είναι μέσω των ενοριών ο Λαός που πρέπει να επιβάλει τον σεβασμό στα δικαιώματά του.
Αν οι θρησκευτικοί ποιμένες της εκκλησίας δεν κινητοποιήσουν τα μέλη των ενοριών τους τότε οι έξωθεν επιδράσεις επί των κυβερνώντων θα επιφέρουν τις θελήσεις τους. Η δύναμις εν δυνάμει του λαού μας είναι μεγίστη είναι θεϊκή, εν ενεργεία φαίνεται ότι δεν είναι τέτοια λόγω της αδιαφορίας μας, της αδυναμίας μας, της ολιγοπιστίας μας εις τις εντολές που μας δίδουν οι Πατέρες της Πίστεώς μας.

Πολλοί έχουν αντιληφθεί ότι αυτό είναι θέμα ουσιώδες θέμα σωτηρίας της ψυχής και ότι δοκιμάζεται καθένας μας πάνω σ’ αυτό το ζήτημα.
Αλλά θα μου πείτε ποιος νοιάζεται άλλος για τα δικαιώματά του εκτός μόνο από τον ίδιο τον λαό. Εν κατακλείδι την Κάρτα του Πολίτη δεν την παίρνουμε , φροντίζουμε να φτιάξουμε ομάδες συμπολιτών που θα κάνουν το ίδιο με μας προκειμένου να βρούμε τρόπους δράσης, αλλά και γενικότερα όλη η κυβέρνηση και Βουλή . Αυτοί οι υπουργοί που θ’ ασκήσουν πιέσεις δια την παραλαβή της Κάρτας που αναφέραμε θα πρέπει να μπουν στην μαύρη λίστα των πιο επικίνδυνων προδοτών της Ορθοδόξου Πίστεως και της Πατρίδος.

Μετά Τιμής
Στυλ. Ι. Δοξάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ