19.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Περιοδείες παντού για τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Σε  χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων του Δήμου Πλατανιά περιόδευσαν χθες ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης και οι  υποψήφιοι βουλευτές Μιχάλης Χαιρετάκης και Κατερίνα Μανιμανάκη. Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφτηκαν χθες (2-7-2019) το απόγευμα, τα χωριά Φουρνές ,Σκηνές Αλικιανό και Βατόλακο όπου είχαν την ευκαιρία να  ανταλλάξουν απόψεις με κατοίκους της περιοχής.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και  Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης  και ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης    πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα,  όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν  με μέλη της διοίκησης και εργαζόμενους γύρω από θέματα που αφορούν την λειτουργία της ΔΕΗ   και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον της επιχείρησης .

Οι υποψήφιες   βουλεύτριες  Βάλια Βαγιωνάκη και   Κατερίνα Μανιμανάκη επισκεφτήκαν σήμερα (3-7-2019) το πρωί  την εταιρεία «Σφαγεία Χανίων ΑΕ», όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους της; Διοίκησης και τους εργαζόμενους. Οι κυρίες Βαγιωνάκη και Μανιμανάκη ενημερώθηκαν για  τον τρόπο λειτουργιάς της εταιρείας τις επενδύσεις που έχουν γίνει και τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησης.

 Οι υποψήφιες   βουλεύτριες  του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν στην συνεχεία με εργαζόμενους στις κοινωνικές υπηρεσίες και κοινωνικές δομές του Δήμου Χανίων (Κέντρα κοινότητας, Ξενώνας γυναικών). Στην συνάντηση και στην συζήτηση που ακολούθησε ήταν παρόντες και ο Δήμαρχος  κ.  Βάμβουκας καθώς και  η αρμοδία αντιδήμαρχος κ.  Αλιφιεράκη.

 Η  κ. Βάλια Βαγιωνάκη πραγματοποίησε  σήμερα το μεσημέρι  επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ)  στην Αγιά Χανίων, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει  με την διευθύντρια και  υπαλλήλους της υπηρεσίας .

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης  και ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Χαιρετάκης  διοργανώνουν σήμερα  στις 20:00 στο ξενοδοχείο AKALI  συνάντηση -συζήτηση με θέμα:  «Το παρόν και το μέλλον της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας στα Χανιά και οι επερχόμενες εκλογές .Προοπτικές και προκλήσεις».

Οι υποψήφιοι βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης  Μπαλωμενάκης, θα  μιλήσουν σήμερα  στις 20:00  σε ανοικτή συγκέντρωση- συζήτηση με κατοίκους της Νέας Χώρας  στην  περιοχή του πάρκου  Πευκάκια .

 Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και  Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Μανιμανάκη , θα πραγματοποιήσουν  σήμερα το απόγευμα περιοδεία στις περιοχές της  Κάντανου   και  της  Παλαιόχωρας .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...