20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πλήθος συλληπητήριων μηνυμάτων για τον θάνατο της μητέρας του Ευτύχη Δαμιανάκη

Ημερομηνία:

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφορικά με την απώλεια της μητέρας του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Ευτύχη Δαμιανάκη, επισημαίνει:

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της Ευτυχίας Δαμιανάκη, μητέρας του Προέδρου του Δημοτικού μας Συμβουλίου, Ευτύχη Δαμιανάκη.

Η εκλιπούσα είχε την τύχη να μακροημερεύσει και να δει την οικογένειά της να προοδεύει και να καταξιώνεται στην κοινωνία.

Ιδιαίτερα αγαπητή υπήρξε όμως και για την τοπική κοινωνία, η «Αρχόντισσα της Καντάνου», όπως την αποκαλούσαν, καθώς σε κάθε ευκαιρία προσέφερε απλόχερα τη βοήθειά της.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου εκφράζω στους οικείους της τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο της Ευτυχίας Δαμιανάκη της παράταξης «Η Απάντηση… τα Χανιά μας»

Με αφορμή τον θάνατο της μητέρας του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και τέως βουλευτού του νομού, κ. Ευτύχη Δαμιανάκη, Ευτυχίας, η παράταξη «Η Απάντηση… τα Χανιά μας», μέσω της παρούσης, εκφράζει τα συλλυπητήρια της, στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, με αφορμή το δυσάρεστο αυτό γεγονός, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Φίλε Ευτύχη Δαμιανάκη…

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια, τόσο τα δικά μου, όσο και του συνόλου των μελών της παράταξης «Η Απάντηση… τα Χανιά μας». Η απώλεια της «μάνας», του προσώπου που αποτελεί το «σύμβολο» και τον «Φάρο» του καθ’ ένα από εμάς, ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι πάντα οδυνηρή.  Αυτή την δύσκολη ώρα, για εσένα προσωπικά αλλά και για όλη τηνοικογένειας σας,  η σκέψη όλων μας, είναι δίπλα σας.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάσει την αγαπητή Ευτυχία Δαμιανάκη».

Η δημοτική αρχή Καντάνου-Σελίνου για των απώλεια της μητέρας του Ευτύχη Δαμιανάκη

"google ad"

Ο Δήμαρχος Αντώνιος Κων. Περράκης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, μετά την είδηση του θανάτου της μητέρας του συντοπίτη μας, Δαμιανάκη Ευτυχίου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Χανίων και τέως Βουλευτού, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της εκλιπούσης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...