15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Πλειστηριασμοί: Άνεργη μητέρα με 2 παιδιά κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο

Ημερομηνία:

Κραυγή αγωνίας από μια μητέρα με δύο ανήλια παιδιά που έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και καλείται να το εγκαταλείψει μέχρι τα τέλος του μήνα.

Η περίπτωση αυτή γίνεται γνωστή μόλις δύο ημέρες μετά την βίαιη έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού για χρέος από πιστωτικές κάρτες 15.000 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η γυναίκα αγόρασε το σπίτι 70 τετραγωνικών μέτρων το 2006 έναντι 210.000 ευρώ με δάνειο που πήρε, ύψους 60.000 ευρώ, όπως είπε η δικηγόρος της Κατερίνα Φραγκάκη. Το χρέος της έφτασε τα 54.000 ευρώ, το σπίτι βγήκε τον Ιούνιο σε πλειστηριασμό και της είπαν οτι μπορεί να μείνει μέχρι τον Νοέμβριο. Από το fund όμως δεν της επιτρέπουν ούτε καν να πληρώνει κάποιο μίσθωμα για να παραμείνει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, που τους είχε ζητήσει.

Η κα Φραγκάκη είπε πως επικοινώνησε με δικηγόρο του fund η οποία της απάντησε πως η μητέρα θα πρέπει να φύγει “μέχρι τέλος Νοεμβρίου από το ακίνητο, ετκός αν παραιτηθεί από την ανακοπή που κατέθεσε μετά την κατακυρωτική έκθεση”.

“Δεν έχω να πληρώσω ούτε τη μεταφορική. Πού θα πάω; Τι θα κάνω; Η οικογένεια μου είναι στην επαρχία. Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται. Πού θα πάω τα παιδιά μου;” ανέφερε η άνεργη μητέρα.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...