20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ποια σημεία θα μείνουν κλειστά στον ΒΟΑΚ – Συνεχίζονται οι εργασίες

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ στο πλαίσιο του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022».

Όπως τονίζεται, η έξοδος του κόμβου Γιόφυρου από τον ΒΟΑΚ προς Μοίρες στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ρέθυμνο και η είσοδος στον ΒΟΑΚ προς Ρέθυμνο θα παραμείνουν κλειστές κατά τις βραδινές ώρες, από σήμερα Πέμπτη 16-03-2023 και ώρα 19.00 μέχρι την Παρασκευή 17-03-2023 στις  07.00 το πρωί.

Τις ώρες αυτές, για την έξοδο από τον ΒΟΑΚ προς Μοίρες, θα χρησιμοποιούνται οι κόμβοι Κνωσού, Φοινικιάς και Γαζίου και για την είσοδο στον ΒΟΑΚ προς Ρέθυμνο, θα χρησιμοποιούνται οι κόμβοι Κνωσού και Γαζίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ