19.8 C
Chania
Wednesday, May 15, 2024

Ποιοι ήταν οι συντελεστές της επιτυχίας της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής στα Χανιά

Ημερομηνία:

Με κείμενό της η ομάδα διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής ευχαρίστησε θερμά όλους όλους όσους στήριξαν την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19, 20 & 21 Ιουνίου στα Χανιά σε διάφορα σημεία της πόλης.

Γράφουν σχετικά:

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι εκδηλώσεις της ΕΓΜ έδωσαν το έναυσμα σε δεκάδες καλλιτέχνες, υποστηρικτές, συνεργάτες και εθελοντές να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν στους ρυθμούς της μουσικής τη μελωδικότερη διοργάνωση της πόλης. Εκατοντάδες θεατές, μουσικόφιλοι, τουρίστες και περαστικοί παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις του τριημέρου, επιβεβαιώνοντας έτσι με τον πιο ηχηρό τρόπο την ανάγκη για περισσότερη μουσική και περισσότερες πολιτιστικές παραγωγές στην πόλη των Χανίων. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε πρωτίστως να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους μουσικούς αλλά και όλους τους καλλιτέχνες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και που εμπιστεύτηκαν τη διοργάνωσή μας για την παρουσίαση της δουλειάς τους.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες πραγματοποίησης μιας τέτοιας εκδήλωσης εν καιρώ οικονομικής κρίσης δε θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε, επίσης, όλους όσους στήριξαν οικονομικά αλλά και πρακτικά / υλικά τη διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ:

Για την οικονομική συνεισφορά τους: τη Μαδούλκα Βασιλική και τη Europe Direct Περιφέρειας Κρήτης, τη Νικολακάκη Άννα και την ANEK Lines & Blue Star Ferries, τη Μηλάκη Μαριάννα και το ΙΝΚΑ Χανίων, την Παναγάκου Αλίκη και το Alcanea Boutique Hotel, τη Σκουλούδη Άρτεμις και το Fagotto Jazz Bar, τον Βεζονιεράκη Άρη και το bar Kibar, τους Μποτωνάκη Μιχάλη, Ζουλάκη Σταύρο, Νικολακάκη Μάνθο και Σκορδύλη Δημήτρη και το bar-restaurant Bohème, τους Χαριτάκη Βασίλη και Ρόβλια Κώστα και το bar Safe as Milk, τον Αστερίου Δημήτρη και το bar Ababa, την Τσώνου Μαρία και το bar Τα δύο λουξ, τους Τσόντο Μανούσο και Μανάκο Δημήτρη και το bar Blow, τον Μαρακάκη Χάρη και το bar-restaurant Παλλάς, τον Ντουντουνάκη Κώστα και το bar Συναγωγή, την Κάλλια Σωτηράκη και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, την Πετρόχειλου Μαρία και το εστιατόριο Palazzo al mare, την Ανδριανάκη Μαρία και το μεζεδοπωλείο Φτούκα καθώς και τον Κοντορουχά Γιώργο και το A4 Copyworks που ανέλαβαν το έντυπο υλικό της διοργάνωσης.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

τους χορηγούς διαμονής: τον Καλλιγέρη Γιώργο και το Porto Antico Hotel, τον Προβατόπουλο Γιώργο και το Ionas Boutique Hotel, τον Σπανάκη Ιωάννη και το Tellus Travel, τον Νευραδάκη Μιχάλη και το Cactus House
την Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα Α.Ε. και συγκεκριμένα τον Νάκη Γιώργο για την προϊοντική χορηγία στις εκδηλώσεις μας στο Γυαλί Τζαμί

τους χορηγούς επικοινωνίας: JOY radio 106.5, d-code 96.2, Zarpa.gr, Flashnews.gr, Superfm 89.6, ΚρήτηFM 101,5, και τον Αγώνα της Κρήτης

το Λύκο Γιάννη και την εταιρεία «εναΔύο πολυμέσα» για τη φροντίδα του ήχου και τη τεχνική υποστήριξη που μας προσέφερε ώστε να διεξαχθούν με επιτυχία όλες μας οι εκδηλώσεις. Επίσης τους Λεφάκη Μανώλη, Παπαδάκη Μανώλη και Γιαννικάκη Γιάννη για την προσπάθεια που κατέβαλαν κάτω από δύσκολες συνθήκες για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

τον Αρχοντάκη Στέφανο για τη δημιουργία του ραδιοφωνικού μας σποτ

την Καπή Θεανώ, την Παπαγεωργίου Μάρα και τη Φωτιάδου Στεφανία για την πολύτιμη συνεισφορά τους και την υποστήριξή τους στο σχεδιασμό και την εκτύπωση του οπτικού υλικού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

τους Καλιοτζή Γιώργο και Μανωλικάκη Λεωνίδα από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, τον Κακάρογλου Λεωνίδα που φρόντισε για την εξασφάλιση των κινηματογραφικών ταινιών που προβλήθηκαν στον Δημοτικό Κινηματογράφο Κήπο, τον Ορφανουδάκη Χρυσόστομο και το εστιατόριο Χρυσόστομος για την ευγενική παροχή ρεύματος για τις ανάγκες των συναυλιών στην Πύλη της Άμμου, τον Μανουσάκη Γιώργο για την ευγενική παροχή της εξέδρας στην Πύλη της Άμμου, την Αννιτσάκη Δέσποινα, τον Φραγκιαδάκη Μιχάλη, τον Δασκαλάκη Άγγελο, τον Georges Perot, τον Σγουρόπουλο Θεόφιλο για τη φωτογράφηση, τη Σπανουδάκη Ιωάννα, τον Βόλτα Κωνσταντίνο, τον Μεσαρχάκη Μάνο και το εστιατόριο Κουζίνα ΕΠΕ, τον Ξανθουδάκη Αντώνη και τον Χατζηπαράσχο Μανούσο.

Τον Καλαϊτζάκη Μάνθο και το Come cafe-bar, το Fagotto Jazz Bar, το μπαρ Μαμούθ, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και την ALS Gallery για τη συνεργασία τους στη διοργάνωση και τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμά μας

Για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων:

την Τέγου Ευανθία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων για τη στήριξη και βοήθειά της στην αδειοδότηση των χώρων που υπάγονται στην Αρχαιολογία και την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων στους χώρους αυτούς.

το Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο Χανίων για τη συμπαράσταση και την κατανόηση και το ΕΚΑΒ Χανίων και τη Σκαράκη Άντυ για την άμεση ανταπόκριση σε μια έκτακτη ανάγκη που προέκυψε σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας

τον Τσαγκαράκη Γιάννη και το Δήμο Αγίου Νικολάου για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν αναφορικά με τις μετακινήσεις των καλλιτεχνών.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα τους συνδιοργανωτές μας:

την Europe Direct Περιφέρειας Κρήτης, το Δήμο Χανίων και συγκεκριμένα τις Περράκη Βαρβάρα και Κοτσιφάκη Μαρία και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ

Ευχαριστούμε, τέλος, όλους αυτούς που μας στήριξαν και μας έδωσαν δύναμη σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και όλους αυτούς που έδωσαν το παρόν στις μουσικές εκδηλώσεις του τριημέρου και συμμετείχαν ενεργά στη γιορτή της μουσικής!

Η ομάδα διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής,
Κατερίνα Γναφάκη
Κατερίνα Λιοδάκη
Γιώργος Χατζηδάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε γερμανίδα τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Μία 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της...

Η σύλληψη των Τούρκων σε βίλα στα Χανιά αποκάλυψε τον αρχηγό συμμορίας, Ramazan Baygara

Συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος Ramazan Baygara, Τούρκος αρχηγός διαβόητης...