26.8 C
Chania
Sunday, June 30, 2024

Πολιτιστικός Αύγουστος στα Ανώγεια

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Ανώγεια με σημαντικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 14 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα:
Τετάρτη 10 Αυγούστου: θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς του Αντώνη Κοντόκαλου και του Χάρη Φασουλά «Αρχής Αγέρας». Ομιλητές θα είναι οι Π. Καλομοίρης και Κ. Μουδάτσος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Μεϊντάνι» στις 9 το βράδυ.

Πέμπτη 11 Αυγούστου: Στην πλατεία Αρμί στις 9 μ.μ. δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά και νέους με την Κλειώ Φανουράκη «Χορεύοντας στα βήματα των πολιτισμών μέσω της τέχνης». Προβολή κινηματογραφικής ταινίας «Φτου Ξελευτερία για όλους» σε σκηνοθεσία Κ. Φανουράκη.
Χορευτικό πρόγραμμα από το συγκρότημα Ερωφίλη.
Ο  παραδοσιακός σύλλογος ΕΡΩΦΙΛΗ παρουσιάζει  τη  λαογραφική παράσταση  μουσικής, χορού, λόγου  και έκφρασης  με τίτλο «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ» σε κείμενα, σκηνοθεσία και παρουσίαση του Γιάννη Κριαράκη. Το μουσικό σχήμα του Γιάννη Δινιακού και οι χορογραφίες του Γιάννη Κρυοβρυσανάκη θα μας ταξιδέψουν στη Κρήτη, από την εποχή του Ομήρου έως και σήμερα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 22.00 στην πλατεία Αρμί στα Ανώγεια, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ. Ανωγείων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέχρι την Κρήτη έφτασε ο καπνός από τη φωτιά στην Κερατέα

Βορειοδυτικά της Κρήτης έφτασε ο καπνός από τη φωτιά...

SOS Τροχαία εγκλήματα: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη.

Θλίψη και οργή εκφράζει ο Πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία...

Συνέλευση για το Μαρκοπούλου από τον σύλλογο «Γειτονιά του ΑηΓιάννη»

Σε ανοιχτή συνέλευση για το πρώην στρατόπεδο Μαρκοπούλου καλεί...

Με μεγάλη προσέλευση οι κρίσιμες εκλογές στη Γαλλία

Στις κάλπες προσέρχονται από σήμερα το πρωί οι Γάλλοι...