21.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Ποτέ την Κυριακή; Όχι για τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

Ημερομηνία:

Νομοταγής η νέα ηγεσία του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Επικαλούμενη τους νόμους που δημιουργήθηκαν την περίοδο των μνημονίων, ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων έδωσε τη συγκατάθεσή του στο άνοιγμα των καταστημάτων σήμερα Κυριακή, όπως θα συμβεί άλλωστε σε όλη την Ελλάδα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Στα Χανιά, αντέδρασε το Σωμαρτείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων που κάλεσε σε απεργία, η οποία έχει τη στήριξη και της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Έντονα αντέδρασε και η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων, του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Ν. Βουρλάκη, που κατηγόρησε τον νυν πρόεδρο ότι δε σεβάστηκε την απόφαση του Δ.Σ. για άνοιγμα μόνο για δύο Κυριακές, στις 23 και 30 Δεκέμβρη, κάνοντας έτσι “το χατήρι των πολυεθνικών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος επικαλέστηκε τους μνημονιακούς νόμους και μίλησε για “προπαγάνδα” εκ μέρους της Αγωνιστικής Συνεργασίας τονίζοντας ότι “αρκετά ανεχτήκαμε τις ιδεοληψίες“…

Σε οποιαδήποτες περίπτωση, αν και οι πολυεθνικές θα είναι ανοικτές, ελάχιστα μικρά καταστήματα θα είναι ανοικτά, αφού άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι ελάχιστα έχουν να προσδοκούν από τέτοιες κινήσεις.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...