19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Πούτιν: Αυτοκρατορία του ψεύδους η Δύση

Ημερομηνία:

ΟΒλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση που είχε για την οικονομία με κορυφαίους αξιωματούχους αποκάλεσε τη Δύση «αυτοκρατορία του ψεύδους».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters μιλώντας για τις οικονομικές κυρώσεις από την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την Βρετανία ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε στην συνάντηση πως «Ο Πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν και εγώ συζητήσαμε αυτό το θέμα, έχοντας φυσικά κατά νου τις κυρώσεις που η λεγόμενη δυτική κοινότητα -όπως την ονόμασα στην ομιλία μου, η “αυτοκρατορία του ψεύδους” – προσπαθεί τώρα να εφαρμόσει εναντίον της χώρας μας».

Εκπρόσωπος Υπουργείου Άμυνας: Δεν ξεκινήσαμε εμείς την στρατιωτική σύγκρουση με την Ουκρανία

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε πως η Ρωσία δεν ξεκίνησε την στρατιωτική σύγκρουση με την Ουκρανία αλλά επιδιώκει να την τερματίσει.

Σε ενημέρωση του την Δευτέρα, ο Ιγκόρ Κονασένκοφ τόνισε πως «Οι εχθροπραξίες από το καθεστώς στο Κίεβο και η συστηματική εξόντωση των κατοίκων του Ντονμπάς συνεχίζονταν για οκτώ χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου, πάνω από 14.000 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων παιδιών, σκοτώθηκαν. Αυτό έπρεπε να σταματήσει. Ήταν απαραίτητο για να μπει ένα τέλος στις ατελείωτες απειλές από το καθεστώς του Κιέβου κατά της Ρωσίας. Και η Ρωσία θα το κάνει».

Σχολιάζοντας την κατάσταση, ο αξιωματικός ανέφερε ότι οι δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ ολοκληρώνουν την περικύκλωση της πόλης της Μαριούπολης και έχουν προχωρήσει 23 χλμ. με βοήθεια πυροσβεστικής από τη Ρωσία, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο των οικισμών Novaya Astrakhan και Borovenki.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαρινάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...