20.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Ανατροπή με τις πρώτες τοξικολογικές για τα τρία κορίτσια στην Πάτρα

Ημερομηνία:

«Καθαρές» φαίνεται πως είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, του τελευταίο από τα τρία κοριτσάκια που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως μεταδόθηκε στο ρεπορτάζ, μέχρι αυτή τη στιγμή, πριν το τέλος των εξετάσεων, δεν έχει βρεθεί τίποτα το περίεργο, παρά μόνο φαρμακευτικές ουσίες, νοσοκομειακά φάρμακα, η ποσότητα είναι σε επίπεδο που δεν δημιουργεί προβληματισμό στους ειδικούς.

Όπως εξήγησε από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, «γενικά οι τοξικολογικές αναλύσεις δινουν απαντήσεις σε φάρμακα, δηλητήρια και λοιπά. Μας λέει τι βρίσκουμε σε βιολογικό υλικό που έχουμε μέχρι τη στιγμή του θανάτου».

Πρόσθεσε δε πως «σε ένα τέτοιο περιστατικό γίνονται πολλαπλές αναλύσεις σε πολλά επίπεδα. Υπάρχουν ουσίες που μας φέρνουν μεγάλες δυσκολίες, όπως ουσίες που παράγει το ίδιο το σώμα μας. Εκεί έχει σημασία να δούμε τα επίπεδά τους, μέσα στο σώμα».

Σύμφωνα με πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας που επικαλείται η εκπομπή, δεν φαίνεται μέχρι στιγμής κάτι περίεργο.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως πριν από αρκετές μέρες είχε διαρρεύσει ότι εντοπίστηκαν αλλοιώσεις στη μύτη της Τζωρτζίνας από την εισπνοή τοξικού αέριου. Τα δημοσιεύματα αυτά ωστόσο διαψεύστηκαν άμεσα από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής Καρακούκης διέψευσε επίσημα την πληροφορία για «εισπνοή τοξικού αερίου» από την Τζωρτζίνα, ενώ άγνοια για το αποτέλεσμα των εξετάσεων δήλωναν και ο πατέρας των κοριτσιών και οι δικηγόροι της οικογένειας.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...