14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πούτιν: Δήλωσε “σεβασμό” για τον ουκρανικό λαό και “διόρθωσε” τις οδηγίες για την επιστράτευση

Ημερομηνία:

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα με δασκάλους η οποία μεταδόθηκε απο την τηλεόραση, ότι η Ρωσία έχει «μεγάλο σεβασμό» για τον ουκρανικό λαό, παρά την «τρέχουσα κατάσταση».

Αναφερόμενος στις τέσσερις ελεγχόμενες από την Ρωσία περιοχές της Ουκρανίας τις οποίες ανακήρυξε την Παρασκευή ως έδαφος της Ρωσίας, ο Πούτιν είπε ότι αναμένει η κατάσταση εκεί «να σταθεροποιηθεί».

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι υπέγραψε διάταγμα που επιφέρει «διορθώσεις» στις οδηγίες για την μερική επιστράτευση την οποία ανακοίνωσε στις 21 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στην ίδια συνάντηση είπε οτι το διάταγμα αυτό θα αναβάλλει την επιστράτευση για πρόσθετες κατηγορίες φοιτητών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που φοιτούν σε αναγνωρισμένα ιδιωτικά πανεπιστήμια και ορισμένων μεταπτυχιακών φοιτητών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ