23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Προβληματισμός Ν.Ο.Χανίων για τη συμμετοχή του στην Α1

Ημερομηνία:

Την προσεχή Δευτέρα 29 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει -επιτέλους- η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών ωστόσο τα ποικίλα οικονομικά και όχι μόνο, προβλήματα των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε αυτό, συνεχίζουν να ταλανίζουν το οικοδόμημα. Μια από αυτές τις ομάδες είναι και ο ΝΟΧ που η ανακοίνωσή που εξέδωσε, καθιστά ενήμερη την χανιώτικη κοινωνία ότι αν δεν υπάρξει λύση με το κολυμβητήριο Χανίων τότε η ομάδα είναι πιθανό να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α1. Με λίγα λόγια, η ανακοίνωση του ΝΟΧ τονίζει ότι εάν δε βρεθεί λύση με το κολυμβητήριο καθίσταται αδύνατη η συμμετοχή του χανιώτικου ομίλου στο νέο πρωτάθλημα της Α1, αφού με κλειστό κολυμβητήριο, εξαιτίας της κακοκαιρίας, δεν μπορούν να γίνουν ούτε προπονήσεις, ούτε φυσικά επίσημοι αγώνες για το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, ο ΝΟΧ θα δώσει το «παρών» στην κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας, ωστόσο από κει και πέρα, όπως τονίζει ο Όμιλος, το μπαλάκι ρίχνεται στην πολιτεία και στην τοπική κοινωνία.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES θα πάρει μέρος στο τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργανώνει ο Σ.Ε.Δ.Υ. (Σύλλογος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης) ενόψει της επερχόμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας.

Πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη θα είναι αυτό απέναντι στο Αργοστόλι, στις 11 το πρωί της Παρασκευής (26/10), το οποίο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης. Ακολούθως, θα αναμετρηθεί με το Παλαιό Φάληρο (26/10, 18:30), τον Πανιώνιο (27/10, 09:00) και την Ηλιούπολη (27/10, 18:30) ενώ αναλόγως της θέσης που θα καταλάβει, θα αγωνιστεί στους αγώνες κατάταξης της Κυριακής (28/10).

Συνολικά, στο τουρνουά του Σ.Ε.Δ.Υ. λαμβάνουν μέρος 10 ομάδες, που είναι χωρισμένες σε δύο Ομίλους. Εθνική Εφήβων, Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός, Χίος και ΠΑΟΚ βρίσκονται στον Α’ Όμιλο ενώ οι Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Αργοστόλι και Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES αποτελούν τον Β’ Όμιλο.

neatv.gr- Βασίλης Φουντουλάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ