21.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Προς τους Χανιώτες βουλευτές της Ν.Δ : Δεν γνωρίζατε, δεν ρωτάγατε; Ή μας δουλεύετε;

Ημερομηνία:

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια σπουδή από τους Χανιώτες βουλευτές της Ν.Δ, στην κατάθεση στη Βουλή, ερωτήσεων και αναφορών, σχετικά με προβλήματα, ελλείψεις, και γενικά υστερήσεις, που έχουν να κάνουν είτε με το χώρο της υγείας, είτε με το χώρο της παιδείας, είτε με άλλα ζητήματα τοπικού  ενδιαφέροντος.

Δεν θα θέλαμε να χαρακτηρίσουμε υποκριτικό ή κάπως αλλιώς, αυτό το όψιμο, όπως και να το κάνουμε ενδιαφέρον.

Δεν μπορούμε όμως να μην αναρωτηθούμε για το αν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος γνώριζαν, πως όλα αυτά τα ζητήματα θα προέκυπταν ως συνέπιες των πολιτικών που το κόμμα τους ως κυβέρνηση εφαρμόζει και που οι ίδιοι φυσικά στηρίζουν δια της ψήφου τους στη Βουλή και άρα επικροτούν.

Εκτός και αν και αυτοί, όπως άλλος συνάδελφος τους, που τώρα είναι και υπουργός, υπέγραφε και  ψήφιζε τα μνημόνια- νομοσχέδια , χωρίς, όπως ο ίδιος ομολόγησε, να έχει καν διαβάσει.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Διαβάζετε τα νομοσχέδια τα οποία ψηφίζετε κύριοι βουλευτές; Και αν τα διαβάζετε, ασφαλώς γνωρίζετε ποιες θα είναι οι συνέπειες τους.

Σε αυτή την περίπτωση το ενδιαφέρον σας με τις παρεμβάσεις σας στην Βουλή είναι για λαϊκή κατανάλωση και μόνο. Κοροϊδία λοιπόν….

Στην άλλη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο σοβαρά…

Ανδρέας Γερακάκης / zarpa.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ