12.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Προσφορά αγάπης από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Χανίων: Δώρισε 5 οξύμετρα σε ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Χανίων απέδειξε εμπράκτως ότι, στις ημέρες κρίσης και δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας, έχει την επιθυμία να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Χανίων προσέφερε 5 οξύμετρα τα οποία πρότεινε να διατεθούν σε 5 ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων. Το αίτημα τους έγινε αποδεκτό από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Χανίων, σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας, κ. Ελευθερία Αλιφιεράκη.

Η κ. Αλιφιεράκη αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο Συνταξιούχων, τόνισε ότι “τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν έμπρακτα ότι στη δύσκολη εποχή που ζούμε, υπάρχουν ηθικές αξίες και ιδανικά. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Συνταξιούχων Ν. Χανίων και του ευχόμαστε να συνεχίσει το πολύτιμο και κοινωνικό έργο του. Ο Δήμος Χανίων θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους”.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...