27.4 C
Chania
Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2026

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας των ιστοσελίδων chania.gr και gis.chania.gr

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή λειτουργίας των ιστοσελίδων chania.gr και gis.chania.gr λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών στα πληροφοριακά συστήματα του δήμου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026, οι διαδικτυακές υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες από το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2026 έως και το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουλίου 2026.

Ο Δήμος Χανίων ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή αναστάτωση και διαβεβαιώνει ότι οι δύο ιστοσελίδες θα επανέλθουν σε πλήρη λειτουργία αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου του δήμου στο τηλέφωνο 28213 – 41633 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση press@chania.gr.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Κύμα” βίας σαρώνει την Κρήτη – Προβληματισμός και ανησυχία

Προβληματισμό και έντονη ανησυχία προκαλεί η αυξανόμενη συχνότητα σοβαρών περιστατικών...

«Ανοιχτά Σχολεία»: 11 σχολικές αυλές ανοίγουν αυτό το καλοκαίρι για τα παιδιά του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων συνεχίζει το πρόγραμμα «Ανοιχτά Σχολεία» από 6 Ιουλίου έως 14 Αυγούστου 2026. 11 σχολικές αυλές θα παραμείνουν ανοιχτές καθημερινά 18:00-22:00 για παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση.

2ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα Παραδοσιακών Συλλόγων στον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει το 2ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα στις 8 Ιουλίου στο Γαβαλομούρι Βουκολιών. Συμμετέχουν έξι πολιτιστικοί σύλλογοι με ζωντανή κρητική μουσική. Ελεύθερη είσοδος.

Χνάρης: Η νησιωτική κτηνοτροφία χρειάζεται θεσμικό διαχωρισμό από την ηπειρωτική πολιτική

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μ. Χνάρης ζητά θεσμικό διαχωρισμό νησιωτικής κτηνοτροφίας. Ακρόαση εκπροσώπων κτηνοτρόφων στη Βουλή για Κτηματολόγιο, μεταφορικό ισοδύναμο και Νέα ΚΑΠ.