18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Πρωτοφανής υπόθεση απάτης στον ακριτικό Δήμο Γαύδου

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr άγνωστος με το σύστημα e-banking μέσω ιντερνετ, αφαιρούσε από τους λογαριασμούς του Δήμου, ιλλιγγιώδη ποσά για τα δεδομένα της Γαύδου που αγγίζουν τις 520.000 ευρώ.
Ήδη για το θέμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τις 7 Απριλίου, ο γ.γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ.Αθ.Καρούντζος έχει ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο που απέδειξε ότι από το 2008 έχουν “κάνει φτερά” τα 520.000 ευρώ.

Ο εγκέφαλος της απάτης μέσω Ιντερνετ τραβούσε τμηματικά τα χρήματα και τα έβαζε σε δικό του λογαριασμό.

Αύριο το πρωί θα γίνει αναφορά του Δημάρχου Γαύδου κ.Ευστράτιου Λαμπάκη στην Εισαγγελία Χανίων, ενώ την ίδια αναφορά θα κοινοποιήσει αμέσως ο κ.Καρούντζος στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Εντός των επομένων ημερών του θέματος θα επιληφθεί και το ΣΔΟΕ.

Την απάτη εντόπισε ο ίδιος ο Δήμαρχος Γαύδου κ.Λαμπάκης, ο οποίος υποψιάστηκε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει αφού είχε να πάρει μισθούς από τον Οκτώβριο.

Για το θέμα ενημερώθηκε σήμερα το μεσημέρι ο γ.γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ.Καρούντζος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στα Χανιά.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζόμενων στους Δήμους στις 16 Δεκεμβρίου

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 16 Δεκεμβρίου: «Φτάνει...

Αποσύρθηκε από το Ευρωπαϊκό 25άρας ο Παπαστάμος

Άτυχος στάθηκε ο Χανιώτης κολυμβητής Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος...