25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Πρόσκληση επιστημόνων από την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, για συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα

Ημερομηνία:

Επιστημονικά καταρτισμένα άτομα  που θα μπορούν να γίνουν  συνεργάτες της, προκειμένου να συμβάλουν στην προσπάθεια για εξωδικαστικούς συμβιβασμούς καταναλωτών με Πιστωτικά Ιδρύματα, ζητεί  η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών ν. Χανίων. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Επειδή η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων,συμμετέχει στη  Δράση «Υποστήριξη εφαρμογής του Ν. 3869/2010 (ΦΕΚ 130/τ Α/3.8.2010) / συνδρομή στην επιδίωξη για εξωδικαστικό συμβιβασμό», της Μεταρρύθμισης 2007−2013» (σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 5 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1081/2006), που υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και το Συνήγορο Καταναλωτή,  Αριθμ. 1.3120/οικ.3.630 Σύστημα Διαχείρισης, Παρακολούθησης, Αξιολόγησης  και Ελέγχου.

Επειδή σύμφωνα με την ΚΥΑ (φεκ 372/Β/9-3-2011,η στήριξη των καταναλωτών οφείλει να γίνεται από επιστήμονες Πανεπιστημιακού επιπέδου (δικηγόρους, οικονομολόγους κ.λ.π), που θα μπορούν να συνδράμουν στην υλοποίηση της δράσης , ώστε να μπορεί να υποβληθεί  ένα σχέδιο διευθέτησης των οφειλών των δανειοληπτών, προς στους πιστωτές, βάσιμο και υλοποιήσιμο.

Έπειτα από τα παραπάνω, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο  πολίτη σε παγκρήτιο επίπεδο, να επικοινωνήσει με την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, στο τηλέφωνο 2821092666, προκειμένου να καταθέσει την υποψηφιότητα του. Θα προτιμηθούν κατά προτεραιότητα τα ιδρυτικά μέλη της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, άνεργοι ,αλλά και κάθε άλλος υποψήφιος ο οποίος θα συμπορεύεται με τους σκοπούς και στόχους  της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ .Η Προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων αρχίζει από 28-04-2011 και τελειώνει στις 10-05-2011 προκειμένου  να γίνει η επιλογή των υποψηφίων και  να προωθηθούν τα στοιχεία του κάθε συμμετέχοντος στην  Ειδική Υπηρεσία Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών.Περισσότερες λεπτομέρειες επί του έργου αναφέρονται στην ΚΥΑ (φεκ 372/Β/9-3-2011.
Σημειωτέον δε  ότι η συμμετοχή είναι αμειβόμενη με 40 Ευρώ με Φ.Π.Α κατά υπόθεση, στην εξώδικη προσπάθεια εάν  δεν θα ευδοκιμήσει και συν 30 Ευρώ όταν υπάρχει επιτυχής παρέμβαση και γίνει αποδεκτό το σχέδιο διευθέτησης οφειλών από τα Πιστωτικά Ιδρύματα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ