17.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Πρώτοι στην Ελλάδα και δεύτεροι στον Διεθνή τελικό με το Et Latera δύο bartenders από το Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Την πρώτη θέση στην Ελλάδα και την δεύτερη σε ολόκληρο τον κόσμο κατάφεραν να κερδίσουν οι bartenders από το Ηράκλειο Γιώργος Δενδράκης και Δημήτρης Φιλίππου στον διαγωνισμό Mediterranean Cocktails Contest.

Οι Γιώργος Δενδράκης και Δημήτρης Φιλίππου είχαν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από την προημιτελική φάση στο Ηράκλειο, που είχε πραγματοποιηθεί στο Χάλαβρο Open Bar.

Κριτές του διαγωνισμού ήταν τρεις από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders: ο Δημήτρης Κιάκος, ιδιοκτήτης του θρυλικού The Gin Joint και μέλος του The Gin Guild, ο Αλέξανδρος Σουρμπάτης, βραβευμένος bartender και bar manager του Spinte Bar στην Θεσσαλονίκη και ο Σπύρος Πατσιαλός, ιδιοκτήτης και δημιουργός του γωστού site Huntingspirits.tv.

filippou.jpg

Κάτι αντίστοιχο κατάφεραν να επιτύχουν και στην ταράτσα της Τέχνης Γραμμάτων και Τεχνών στο Hytra, όπου εντυπωσίασαν ξανά, κερδίζοντας την δεύτερη θέση του παγκόσμιου διαγωνισμού.

Η διάκριση έρχεται για μία ακόμα φορά να επιβεβαιώσει το επίπεδο bartending στο Ηράκλειο, αλλά και την αναβαθμισμένη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι το βραβευμένο πλέον Cocktail Et Latera, βρίσκεται στον κατάλογο με τα signature cocktails, στο Χάλαβρο Open Bar.

b3404be4ce8e34f9427382fa15263dea_XL

Συγχαρητήρια στους Γιώργο Δενδράκη και Δημήτρη Φιλίππου, καλή συνέχεια και ακόμα πιο δυναμική πορεία.

prismalife.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...