17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Πρώτος σε ψήφους στην Κρήτη ο Παύλος Πολάκης – Έστειλε ένα “μεγάλο ευχαριστώ”

Ημερομηνία:

Την πρώτη θέση στην Κρήτη για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, με 1445 σταυρούς έλαβε ο Παύλος Πολάκης

Γιατί μπορεί το ύφος του αψύ Κρητικού όπως έχει πει ο Αλέξης Τσίπρας, να προκαλεί αντιδράσεις, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όμως αυτό το ύφος έχει οπαδούς και θαυμαστές. Ενώ φυσικά ο πρώην υπουργός ερμήνευσε την πρωτιά και ως απάντηση σε διάφορους συντρόφους του- όπως ο Στέλιος Κούλογλου- που έχουν ζητήσει να μπει φρένο στον Παύλο Πολάκη γιατί κάνει κακό στη διεύρυνση του κόματος.

Ετσι ο Παύλος Πολάκης έστειλε ένα “Μεγάλο Ευχαριστώ” προς όλους όσοι τον ψήφισαν για τη νέα Κεντρική Επιτροπή, και έκανε και ανάρτηση στο facebook..

O πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας τονίζει χαρακτηριστικά:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κρήτη που με εξέλεξαν στην πρώτη θέση για την νέα Κεντρική Επιτροπή. Μεγάλη τιμή ,απάντηση σε πολλές κατευθύνσεις και βέβαια μεγάλη ευθύνη”.

Και προσθέτει: “Πάμε για βαθειές αλλαγές στη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που με τη δύναμη των 172.000 που εξέλεξαν τον Αλέξη Τσίπρα, έχει το ΚΑΘΗΚΟΝ να κυβερνήσει ΑΛΛΙΩΣ την άλλη φορά που έρχεται!”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ