32.7 C
Chania
Τετάρτη, 29 Ιουλίου, 2026

Πρώτο τρεντ στο twitter o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενιδης

Ημερομηνία:

Η κλήση στον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Ηγουμενίδη έχει γίνει πανελλαδικό θέμα αφού φαίνεται ότι οι αστυνομικοί της τροχαίας εξάντλησαν την αυστηρότητά τους προς τον βουλευτή πέρνωντάς τους μάλιστα και τις πινακίδες επειδή πάτησε την διπλή διαχωριστική γραμμή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο βουλευτής οδηγούσε χωρίς να φέρει άδεια κυκλοφορίας οχήματος κατά την ώρα του ελέγχου.

Ο βουλευτής από την πλευρά του υποστηρίζει ότι τους επέδειξε άδεια κυκλοφορίας του οχήματος όμως σε φωτοαντίγραφο αφού, όπως είπε σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα  “το αυτοκίνητο είναι βουλευτικό και αυτά είναι τα έγγραφα που έχουν χορηγηθεί ως νομιμοποιητικά του αυτοκινήτου έγγραφα από τη Βουλή των Ελλήνων”.

Στο ζήτημα που προέκυψε παρενέβη και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος γνωστοποίησε ότι είχε επικοινωνία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Γιώργο Λυμπινάκη, διαμηνύοντας ότι “ούτε κατά διάνοια δεν πρέπει να αλλάξει οτιδήποτε σε ότι αφορά την κλήση και τις ποινές που επιβλήθηκαν”.

Πάντως, το θέμα δεν φαίνεται να έχει λήξει για τους πολίτες της χώρας οι οποίοι εν μέσω θέρους ανέδειξαν το ζήτημα σε πρώτο trend στο twitter.

Εδώ κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκτακτα μέτρα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων λόγω επιδείνωσης καιρικών συνθηκών

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε διαταγή αυξημένης ετοιμότητας λόγω θυελλωδών ανέμων. Σε επιφυλακή Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ για παροχή βοήθειας σε κινδυνεύοντα σκάφη.

Απαγόρευση διέλευσης νότια της Κρήτης: Ναυτικές ασκήσεις του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση για απαγόρευση διέλευσης νότια της Κρήτης λόγω ναυτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού στις 2 ή 3 Αυγούστου 2026.

Περιφέρεια Κρήτης: Δημόσια διαβούλευση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028-2034

Η Περιφέρεια Κρήτης προχωρά στη διαβούλευση για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 με θεματικές Ομάδες Εργασίας για μέλι, κτηνοτροφία, κηπευτικά, κρασί και ελαιόλαδο. Ανοικτή πρόσκληση σε πολίτες.