15.8 C
Chania
Tuesday, May 28, 2024

Πτώση Καναντέρ: Η Βουλή «υιοθετεί» το αγέννητο παιδί του Χρήστου Μουλά – Την Παρασκευή στα Χανιά η κηδεία του παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Ημερομηνία:

Η Βουλή θα «υιοθετήσει» το αγέννητο παιδί του κυβερνήτη του καναντέρΧρήστου Μουλά, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά τη συντριβή του πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Κάρυστο, μαζί με τον Περικλή Στεφανίδη.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας. Όπως ανέφερε, η πρακτική αυτή εφαρμόζεται από την εποχή Κακλαμάνη για όλα τα παιδιά ιπταμένων που χάνουν τη ζωή τους.

Μεταξύ άλλων, αυτό σημαίνει ότι η Βουλή θα ενισχύει οικονομικά τη σύζυγο του Χρήστου Μουλά, μέχρι το παιδί της ίδιας και του αδικοχαμένου Σμηναγού να φτάσει στην ηλικία των 25 ετών, καθώς, όπως ορίζει το καταστατικό, η υιοθεσία των τέκνων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος ισχύει μέχρι το παιδί να φτάσει τα 25 του χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του Χρήστου Μουλά είναι επίσης στην Πολεμική Αεροπορία και είναι τριών μηνών έγκυος.

Αύριο στα Χανιά η κηδεία του

Η κηδεία του κυβερνήτη του καναντέρ, Χρήστου Μουλά, θα γίνει αύριο Παρασκευή στο Γαβαλοχώρι Αποκόρωνα Χανίων,

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα τον αποχαιρετήσουν, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου, στον τόπο που πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερινή Σακελλαροπούλου, αναμένεται να παραστεί στην κηδεία του.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ