27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στο Ηράκλειο – 37χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Ημερομηνία:

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στην Κρήτη νοσηλεύεται ένας 37χρονος άνδρας που τραυματίστηκε στη διάρκεια αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή των Πάνω Γουβών.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα της περιοχής, όπου είχε πάει για φαγητό το ζευγάρι μαζί με τη σύζυγό του.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, θαμώνων της ταβέρνας αλλά και περαστικών με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός από τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, o 37χρονος από την περιοχή της Αρμάχας και η 44χρονη σύζυγός του που επίσης τραυματίστηκε δέχθηκαν επίθεση με πυροβολισμούς από τρια άτομα τα οποία αναζητούν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου, οι φερόμενοι ως δράστες της αιματηρής επίθεσης κατάγονται από χωριό κοντά στις Πάνω Γούβες και εκτιμάται πως είχαν οικογενειακές διαφορές με το ζευγάρι των τραυματιών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ όπου ο 37χρονος που δέχθηκε πολλές σφαίρες, εισήχθη στο χειρουργείο καθώς έφερε τραύματα στην κοιλιακή και τη θωρακική χώρα. Στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Η 44χρονη τραυματίστηκε στο χέρι και η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

cnn.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκανδαλίδης από Ηράκλειο: Το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει την πρωτιά στην Κρήτη

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξενοδοχείο Ατλαντίς η...

Περιφέρεια Κρήτης: Αυξημένες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων λόγω αφρικανικής σκόνης

Οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού...

Αυξήθηκαν τα φέσια προς την εφορία – Με χρέη πάνω από 3,8 εκατ. φορολογούμενοι

Η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις και εν γένει το αυξημένο κόστος ζωής, δυσκολεύουν αφάνταστα...

Στον Αλικιανό η θερμοκρασία “κόλλησε” στους 31°C όλη τη νύχτα

Συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου η μεταφορά σκόνης...