18.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Πυρόπληκτοι στην Ηλεία: Ακόμα και δημοσιογράφοι πήραν την αποζημίωση των 3.000 ευρώ

Ημερομηνία:

Τα όσα είπε στο περιβόητο πλέον video ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας για τον τρόπο που η τότε κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε αποζημιώσεις μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος Ρομίνα Ξύδα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο facebook, η δημοσιογράφος που τότε εργαζόταν στο «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε ότι ακόμα και η εκείνη είχε καταφέρει να εισπράξει την αποζημίωση των 3.000 ευρώ.

Ανέβασε μάλιστα, στο λογαριασμό της φωτογραφία που κρατάει στα χέρια της τα 3.000 ευρώ που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους γράφοντας:

«Όχι καλέ δεν μοίραζαν τζάμπα χρήμα στις φωτιές της Ηλείας … Μέχρι εγώ το είχα πάρει που πάτησα το πόδι μου για πρώτη φορά εκεί (Τότε που κάναμε πραγματικό ρεπορτάζ και όχι κάτι άλλο…)», γράφει η δημοσιογράφος.

Η δημοσιογράφος έγραψε, μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα της στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 με τίτλο «Και το ΘΕΜΑ πήρε τα 3 χιλιάρικα» και υπότιτλο «Χωρίς να είμαστε πληγέντες».

Και συνεχίζει στην ανάρτησή της: «Τα χρήματα φυσικά τα επιστρέψαμε. Η ξεφτίλα τους όμως έμεινε στην ιστορία».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

47 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Γαύδου – Φιλοξενούνται προσωρινά στα Χανιά

Συνολικά 47 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε σκάφος στη...

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 60χρονος στον Μυλοπόταμο. Πρόκειται σύμφωνα με το goodnet.gr, για...

Βροχερή Παρασκευή και στην Κρήτη

Σε μία περίοδο που κανονικά θα έπρεπε να λέμε...