18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Δολοφονία Άλκη: Πώς φτάσαμε στην παράδοση του Έλληνα καταζητούμενου – Κρυβόταν σε φίλους του

Ημερομηνία:

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παραδόθηκε συνοδεία συνηγόρου ο 25χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο καταζητούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου είναι γνωστός και ως «Αθηναίος» και σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday πρόκειται για έναν σκληροπυρηνικό χούλιγκαν που διέφυγε στην Αθήνα πριν από μερικά 24ωρα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες των θέλουν ως αρχηγό της ομάδας που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον νεαρό οπαδό του Άρη στην περιοχή της Χαριλάου.

Μάλιστα ο 25χρονος «Αθηναίος» γνωστοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τον οργανωμένο συνδεσμικό χώρο του ΠΑΟΚ, ενώ… περηφανευόταν για τις εγκληματικές ενέργειές του κατά φιλάθλων άλλων ομάδων.

Ακόμη ταξίδευε με οργανωμένες εκδρομές στους εκτός έδρας αγώνες του Δικεφάλου του Βορρά, πάντα, όμως, εντός του σκληροπυρηνικού πυρήνα των οπαδών.

Οι αρχές εξετάζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη ενώ παραμένει ανοικτό το σενάριο ο 25χρονος να είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» στη δολοφονική επίθεση.

Πού κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα

Ο 25χρονος κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία του Άλκη φέρεται να κρυβόταν σε σπίτια, πιθανότατα φίλων του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να «προλάβει» να εξαφανίσει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ενοχή του και θα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο τη θέση στην οποία βρίσκεται.

Μετά την κατάθεσή του στις δυνάμεις της ΕΛΑΣ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, ενώ το πιθανότερο είναι να ζητήσει επίσης προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Πλέον η ΕΛΑΣ αναζητά τον 20χρονο Αλβανό με το ψευδώνυμο «Geri», ο οποίος διέφυγε την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα του.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...

Wall Street Journal: O Πούτιν πιθανότατα δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι...