26.6 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Πόσες φορές θα παντρευτεί ο Κασσελάκης τον Τάιλερ πια;

Ημερομηνία:

Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο Θεός…

Ήταν 20 Οκτώβρη όταν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας μετέφεραν την είδηση: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε τον άνδρα της καρδιάς του Τάιλερ Μακμπέθ.

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ESPRESSO, έγινε γνωστό ότι ο Κασσελάκης θα παντρετεί (ξανά) τον Τάιλερ Μακμπέθ, αυτή τη φορά στον Σκηνέ, στον τόπο από όπου κατάγεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πόσες φορές θα παντρευτεί ο Κασσελάκης τον Τάιλερ πια;

Σε κάθε χώρα που θα πηγαίνει θα παντρεύεται ο Κασσελάκης;

Φαίνεται ότι ο κ. Κασσελάκης επιθυμεί διαρκώς να πολιτεύεται προβάλλοντας μπροστά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, την φιλοζωία του, ζητήματα ταυτότητας και δικαιωμάτων.

Αλλά το περίσσιο χαλά το ίσιο… Γιατί όσο καλή είναι η προάσπιση δικαιωμάτων, στο τέλος της ημέρας οι Έλληνες, όταν κληθούν να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν, θα επιλέξουν αυτόν που θα θεωρήσουν ότι είναι πιο ικανός να κυβερνήσει.

Σε οποιαδήποτε περίπτωρα, ο δεύτερος γάμο του Κασσελάκη που θα συμβεί στα Χανιά, θα έχει για έναν επιπλέον λόγο ενδιαφέρον. Λόγω Παύλου Πολάκη. Άραγε, ο απέχων από την ψηφοφορία για τον γάμο τον ομόφυλων Χανιώτης βουλευτής θα παρευρεθεί στην τελετή της 28ης Αυγούστου; Ή θα προκύψει πάλι κάποιο επείγον χειρουργείο;

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε “συστήσει” τον σύντροφό του στο επίσημο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε πως κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε, επίσης, ευχαριστήσει τον σύντροφό του, Τάιλερ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά από τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

“Πάνω από όλα, να ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Και αυτή είναι ο Τάιλερ και η σκυλίτσα μας” είχε πει.

“Να πω στον Τάιλερ… Ευχαριστώ! Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ”.

 

"google ad"

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...