20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πώς μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας στα αεροδρόμια της Κρήτης με χιλιάδες αφίξεις;

Ημερομηνία:

Έχουμε φθάσει πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού και η τουριστική κίνηση (έστω και αυτή η περιορισμένη που έχουμε φέτος) έχει κορυφωθεί. Όμως φαίνεται ότι οι αρχές των αεροδρομίων είναι αναίτιες στο να υποδεχθούν όλους αυτούς τους ανθρώπους διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την τήρηση των μέτρων ασφάλειας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έφθασαν 28.000 άνθρωποι. Βεβαίως, κανένα μέτρο δεν τηρήθηκε. Κάποιοι φορούσαν μάσκα, πολλοί δε φορούσαν, ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς να τηρούνται αποστάσεις και ουδείς αρμόδιος, καμία αρχή να μην υπάρχει για να διασφαλίσει ότι θα τηρούνται έστω και υποτυπωδώς τα μέτρα.

Ας πούμε, τι έχει γίνει ώστε οι πολίτες που ταξιδεύουν να μην συνωστίζονται κατά την παραλαβή των αποσκευών τους; Πώς αλλιώς μπορούν να πάρουν τις αποσκευές τους δίχως να συνωστιστούν στο σημείο όπου φθάνουν οι αποσκευές; Φταίνε οι πολίτες που δεν έχουν άλλη δυνατότητα ή οι αρχές που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και δεν προέβλεψαν ένα τρόπο ή κάποια μέτρα ώστε να διασφαλίζεται ότι η παραλαβή θα γίνεται με τρόπο που δε θα δημιουργεί συνωστισμό;

Ο συνωστισμός στα αεροδρόμια δίχως μέτρα προστασίας, δεν είναι πρόβλημα;

Είναι απλά ερωτήματα που αποτυπώνουν ότι στα λόγια μόνο είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους τουρίστες και τους επισκέπτες του τόπου μας, όχι στην πράξη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...