18.2 C
Chania
Παρασκευή, 8 Μαΐου, 2026

Π. Λαφαζάνης: ΟΧΙ στη λιτότητα και στα μνημόνια

Ημερομηνία:

«Για εμάς προτεραιότητα έχει η νεολαία της πατρίδας» είπε αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα 5ο Λύκειο Κορυδαλλού ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η νεολαία καλείται να πει ένα μεγάλο “όχι” στην αποχή, στην απογοήτευση, στο “όλοι το ίδιο είναι”. Γιατί και τα τρία οδηγούν και φέρνουν μνημόνια και λιτότητα. Καλούμαστε να πούμε ένα μεγάλο “όχι” και στα μνημόνια και στη λιτότητα. Για να μην ξενιτεύονται οι νέοι, για να μπορούν να βρουν δουλειά στον τόπο μας» πρόσθεσε.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=3M43E7F0Aa0″]

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρίκη στο Σαράγεβο: Κυνηγοί στο «ανθρώπινο σαφάρι» ανταγωνίζονταν για να σκοτώσουν τις πιο όμορφες γυναίκες

Ανατριχίλα προκαλούν νέες αναφορές για «ανθρώπινα σαφάρι» στο Σαράγεβο. Πλούσιοι,...

Κινεζικής ιδιοκτησίας πετρελαιοφόρο χτυπήθηκε κοντά στο Ορμούζ

Ένα κινεζικής ιδιοκτησίας δεξαμενόπλοιο πετρελαιοειδών δέχθηκε επίθεση κοντά στα...

Γ. Βαρουφάκης: O Ντάισελμπλουμ ήταν ο Μακάριος Λαζαρίδης της Τρόικας

Η άρνηση του Γιάνη Βαρουφάκη να συμμετάσχει στο πρόσφατο...